Overskæg hitter i Hollywood

Man kan åbenbart ikke være rigtig mand i Hollywood, hvis man ikke har hår på overlæben. Se hvem der følger i George Clooney og Robert Downey Jr.'s snotbremse her

Brad Pitt kan bære meget. Men kan han også bære et overskæg? (Foto: Insight Celebrity)
Brad Pitt kan bære meget. Men kan han også bære et overskæg? (Foto: Insight Celebrity)

Der er gået helt skæg i den i Hollywood. De mandlige stjerner dukker op overalt med hår på overlæben.

Først var det Robert Downey Jr., der - måske i forsøget på at ligne én, der bare er i nærheden af de 43 år, der står på hans dåbsattest - anlagde sig en gedigen skovsnegl på overlæben.

Så kom turen til George Clooney, som nogle kvinder måske vil mene smed en god procentdel af sin lækkerhed, da han fik en ordentlig bunke dun samme sted. Men sådan skal man åbenbart se ud, hvis man skal spille amerikansk soldat.

Man kunne måske tro, at hans gode ven Brad Pitt med seks børn har alt for travlt til at få alt med foran spejlet om morgenen. Men at dømme ud fra hans velplejede snotbremse ligger der helt andre tanker bag det valg.

Senest har Jude Law ladet de stride børster på overlæben stå. Hans undskyldning kan være, at han skal spille Dr. Watson i Guy Ritchies nye film om Sherlock Holmes.

Hvis du ikke kan huske, hvordan Downey Jr. eller Clooney ser ud med en kost på overlæben, kan du klikke på de to links til højre herfor.

Hvad mener du om, at Hollywood-mændene går Tom Selleck i overskægget? Stem til højre.