Madonna samlede smuds om Guy

Madonna indsamlede smuds om sin eks-mand Guy Ritchie for at forsøge at stemple ham som fordrukken sexist

Guy ville ikke spille lykkelig gift, da ægteskabet skrantede - det skulle hævnes. (Foto: AP)
Guy ville ikke spille lykkelig gift, da ægteskabet skrantede - det skulle hævnes. (Foto: AP)

Madonna (50) beordrede sine ansatte til at indsamle smuds om eks-mand Guy Ritchie (40). Smudset skulle bruges i en sagsmappe for at få en hurtig skilsmisse. Hun fortalte efterfølgende sine venner:

– Jeg begraver ham, hvorefter hun udleverede ’bevismaterialet’ til advokaterne, fortæller kilder til den engelske avis News Of The World.

Madonna følte sig snydt
Madonna indsamlede de hemmelige ’beviser’ mod eksmanden for at få fuld forældremyndighed over de tre børn.

Begge parter skrev i fredags under på, at de var indstillet på en ’hurtig’ skilsmisse. De nærmere betingelser står endnu ikke klar.

Kilder tæt på Madonna fortæller den britiske avis, hvor langt Madonna er villig til at gå for at få sin vilje.

– Madonna var rasende, fordi hun følte sig snydt af Guy Ritchie, som ikke ville være med til at spille lykkeligt gift, indtil hendes seneste tour var overstået. Derfor vil hun nu stemple ham som en fordrukken, sjofel sexist.

Så Madonna satte sit personale til at overvåge manden og skrive ned, hver gang han forlod huset sent eller kom med sexistiske bemærkninger. Derved ville hun bevise, at han har en dårlig indflydelse på børnene.

Børnene forguder ham
Men kilderne finder hendes hadefulde projekt fuldstændig tåbeligt.

– Det er bizart. Han er hverken drikfældig eller voldelig. Han drikker ikke mere end alle andre, siger kilderne, der ikke mener, at Guy Ritchie på nogen måde har negativ indvirkning på børnene.

– Det er noget sludder. Guy er en hengiven far, og børnene forguder ham, fortæller de til News of The World.

Madonna smeltede
Men uanset de mange uoverensstemmelse mellem parret smeltede Madonnas hjerte alligevel, da datteren Lourdes (12) tårevædet fortalte Guy Ritchie i telefonen, hvor meget hun savner ham.

Derfor skulle parret nu ifølge kilderne have enedes om delt forældremyndighed efter tre telefonsamtaler.

Og for at børnene skal føle sig hjemme i New York har Madonna hyret den samme indretningsarkitekt, som har lavet børneværelserne i England, til også at lave deres værelser i The Big Apple.