Utro Gordon Ramsay afsløret

Engelsk skandalemagasin har billeder af TV-kokken, der sniger sig ind på hotel, hvor en kvinde, som angiveligt er hans elskerinde, venter

Gordon Ramsey har ifølge News of the World god grund til at se brødebetynget ud. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Gordon Ramsey har ifølge News of the World god grund til at se brødebetynget ud. (Foto: Bjørn Stig Hansen)

TV-kokken Gordon Ramsay lever højt på sit image som familiefar: Han er gift på tolvte år med sin kone Tana, som han har fire børn med.

Men skal man tro den engelske skandaleavis News of the World, er der en slange i paradis: De sidste syv år har Gordon Ramsay haft en hemmelig affære med en anden engelsk kendis, Sarah Symonds.

Hun blev kendt, da hun havde en affære med den engelske forfatter Geoffrey Archer - og efterfølgende skrev bogen 'Har du en affære? En håndbog for 'den anden kvinde'', en udgivelse, der blandt andet gjorde hende til gæst i Oprah Winfreys talkshow.

Avisen har billeder af Symonds, der, bevæbnet med to flasker hvidvin og tre flasker 'poppers', torsdag tjekker ind på Marriott Hotel i London - som ligger lige ved siden af en af Ramseys restauranter, Maze.

Senere dukker stjernekokken op og slutter sig til blondinen på hendes hotelværelse, for lidt over en time senere at skynde sig ind i sin BMW og lade privatchaufføren køre hjem.

Det er ifølge publikationen ikke første gang i nyere tid, at Ramsay har haft et stævnemøde et sted i London med Symonds - men første gang, at det er blevet fanget med kameralinsen.

Frustreret TV-kok
Ramsay gør et stort PR-nummer ud af sit ægteskab og familie, han blev blandt andet udnævnt til 'Årets kendis-familiefar' i 2006, så utroskabs-historien er et hårdt slag imod hans offentlige image.

Ifølge News of the World har han haft en on-off-affære med Symonds, siden han mødte hende på London-natklubben 'Chinawhite' i 2001.

I sin bog fra oktober 2007 giver Symonds selv næring til spekulationerne ved at skrive sådan her:

- En af mine venner havde en affære med en verdensberømt TV-kok, velkendt på begge sider af Atlanten for både sit grimme sprog og sin gode mad. Han beklagede sig over at tingene ikke gik godt derhjemme mellem ham og hans kone, og at han blev tvunget til at sove i kælderen, skriver Symonds og fortsætter:

- Senere samme dag, da hun passerede en nyhedskipsk, var hun lamslået over at se sin GMs (Gifte Mands) ansigt på forsiden af et af de største glittede magasiner, ved siden af sin kone og den seneste tilføjelse til deres voksende børneflok. Artiklen hanelde som, 'hvor stærkt' deres ægteskab er, skriver Symonds.

Lyder det som nogen, man kender?