Slut mellem Amy og Blake

Amy har angiveligt kastet håndklædet i ringen og erklæret, at det er slut mellem hende og Blake Fielder-Civil. Forholdet var kun bygget på kinky sex

Amy Winehouse har sagt endegyldigt farvel til ægtemanden Blake Fielder Civil. (Foto: Insight Celebrity)
Amy Winehouse har sagt endegyldigt farvel til ægtemanden Blake Fielder Civil. (Foto: Insight Celebrity)

Det katastroferamte ægteskab mellem Amy Winehouse og hendes nyløsladte ægtemand Blake Fielder-Civil er nu tilsyneladende stødt endeligt på grund.

Ifølge den engelske avis News of the World har Amy Winehouse fortalt vennerne, at det er forbi mellem hende og ægtemanden Blake, som hellere vil være sammen med modellen Sophie Schandorff.

- Det er slut. Der er ingen vej tilbage for os nu. Det var aldrig bygget til at holde. Vi var kun sammen på grund af sex, siger en bitter Amy ifølge en kilde i News of the World.

- Jeg var vanvittigt vild med ham, mere end med nogen anden jeg har kendt. Men det er jo ikke nok, vel?, siger Amy Winehouse.

Eksperimenterende sex
Amy Winehouses har fortalt vennerne, at det kun var deres vilde sexliv, der holdt hende og Blake sammen: Parret var glade for trekantsex og eksperimenterede med 'rigtig kinky sager, ikke bare det sædvanlige bondage og sexlege men rigtig ækle sager som man ikke kunne nævne i en avis' siger ven af Amy Winshouse til News of the World.

Da Blake Fielder-Civil kom i fængsel og sexlivet dermed blev sat i stå, var der ikke længere noget, der holdt forholdet sammen.

- Uden deres vilde sexliv har de ikke noget sammen, ser det ud til. Amy holder stadig af Blake og vil gerne hjælpe ham igennem rehab, men hun ser ikke nogen chance for, at de to finder sammen igen, siger en kilde til News of the World.

Ifølge historier, der cirkulerede i medierne i sidste uge, har Amy Winehouse tilbudt at betale for Blakes tur på afvænningsklinik. Måske hun også skulle forkæle sig selv med en omgang rehab.