Eks-kæresten trøstede Paris

Ny-singlen Hilton har allerede hevet ekskæresten Stavros Niarchos ind i varmen igen efter bruddet med kæresten Benji Madden

Ekskæresten Stavros Niarchos var ikke sen til at trøste Paris, da han mødte hende på en natklub i Miami. Der blev nusset, strøget hår og talt dybt. (Foto: Insight Celebrity)
Ekskæresten Stavros Niarchos var ikke sen til at trøste Paris, da han mødte hende på en natklub i Miami. Der blev nusset, strøget hår og talt dybt. (Foto: Insight Celebrity)
Paris Hilton er klar til at tage hul på et nyt festligt kapitel i den kulørte beretning om hendes liv.

Efter ni måneders tro tjeneste er rockstjernen Benji Madden sendt til de evige og velbeplantede ekskæreste-marker.

Gigantisk skænderi
– Selv om de stadig er forelskede, er Paris og Benji kommet frem til, at det er bedst at fortsætte som venner, fortæller en kilde tæt på parret til usmagazine.com

Som det kan ses på disse eksklusive billeder, var stemningen dog langtfra venskabelig, snarere iskold, da Paris og Benji få dage før bruddet var til en privat fest i Hollywood. Parret lagde ud med et gigantisk skænderi, hvorefter Hilton ignorerede sit mutte vedhæng resten af aftenen.

– Benji var overbeskyttende og ville kontrollere Paris’ liv. Han kom ikke særlig godt ud af det med hendes venner. De synes, at Paris har ændret sig i den tid, hun har været sammen med Benji. Nu vil hun være sig selv igen, konstaterer kilden over for usmagazine.com.

Gammel flamme
Dermed er der åbnet op for en ny kavalkade af bundløse billeder og bragende branderter fra den notoriske party-pige, der knap havde brudt med Madden, før hun pustede liv i en gammel flamme.

På natklubben Mokai i Miami rendte Paris forleden ind i den græske rederi-arving Stavros Niarchos, som hun dannede par med i 2006.

– Stavros var meget begejstret for at se Paris igen. Han nussede hende hele tiden i håret, og de talte længe og dybt sammen, fortæller en kilde til The Sun.