Blink 182-stjerne sagsøger efter styrt

Tidligere Blink 182-medlem Travis Barker sagsøger nu flyproducent, dækproducent og flyselskab oven på sit dramatiske flystyrt i september

Travis Barker sagsøger alt, hvad han kan komme i nærheden af, efter et flystyrt i september. (Foto: AP)
Travis Barker sagsøger alt, hvad han kan komme i nærheden af, efter et flystyrt i september. (Foto: AP)

Det måtte jo komme: Tidligere Blink 182-medlem Travis Barker er nu kommet så tilstrækkelig meget over sine skader efter et dramatisk flystyrt i september, at han har kræfter til at lægge sag an.

Sammen med Thelma Martin Still, moderen til Barkers afdøde bodyguard Charles 'Che' Still, sagsøger Travis Barker flyproducenten Bombardier Inc., flyselskabet Clay Lacy Aviation og dækproducenten 'Goodyear Tire and Rubber'.

Travis Barker blev stærkt forbrændt under flystyrtet, der desuden kostede to af hans venner livet. Han søger kompensation for 'svie og smerte, fortvivlelse, psykologisk og følelsesmæssig stress, vansirelse, dødsangst før styrtet og forbrændinger', skriver nyhedssitet TMZ.com.

Defekt fly
I sagsanlægget hævder Still og Barker, at flyet var 'defekt', samt at dæk, hjul og landingsudstyr var i for dårlig stand til at gå i luften.

Flyet forulykkede, da det var ved at lette fra startbanen - ifølge sagsanlægget fordi 'et eller flere af dækkene fejlede og efterlod dækrester og flydele langs med den 8,600 fod lange landingsbane'.

Samtidig holder Barker også piloten ansvarlig for ulykken, fordi han, trods problemer undervejs, alligevel gennemførte forsøget på at få Learjet-flyet i luften:

'Pilotens beslutning var et svigt af hans forpligtelse over for passagerne ombord og var en betydelig faktor i styrtet og de dødsfald og skader, som det forårsagede', står der i sagsanlægget.

Indtil videre har kun flyselskabet 'Clay Lacy Aviation' reageret på sagsanlægget. De siger, at de har sympati for de skadeslidte, men fraskriver sig ethvert ansvar.