Sienna dater ny stjerne

Ud med oliemilliardæren, ind med en ny kollega: Skuespillerinden Sienna Miller har angiveligt kastet sin kærlighed på skuespilleren Josh Hartnett

Sienna Miller er angiveligt ikke sammen med Balthazar Getty længere. (Foto: AP)
Sienna Miller er angiveligt ikke sammen med Balthazar Getty længere. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Sienna Miller, der siden i sommer har været i sladderpressens søgelys på grund af sin kontroversielle affære med oliemilliardær og skuespiller Balthazar Getty, har muligvis allerede fundet en erstatning for sin gifte kærste.

I hvert fald hvis man skal tro rygter, som nu kæder hende sammen med den 30-årige Black Hawk Down-skuespiller Josh Hartnett, der også har datet Scarlett Johansson.

Ifølge The London Paper er Sienna og Josh blevet set mens de tilsyneladende var på romantisk date på medlems-baren 'Shoreditch House' i det østlige London.

- De så helt sikkert ud, som om de var et par - og i øvrigt et meget attraktivt par. På et tidspunkt holdt de i hænder hen over bordet, men de skjulte dem hurtigt nedenunder. De så virkelig ud osm om de hygggede sig mens de spiste, kiggede hinanden i øjnende, smilede og grinede. De fortsatte med at snakke og drikke indtil meget sent på aftenen - der var helt sikkert noget i luften, siger en kilde til The London Paper.

Sienna Millers kærlighedsliv har været fulgt tæt af pressen,siden hun og kæresten Jude Law gik fra hinanden, efter han havde været hende utro. Hun har siden blandt andet datet P. Diddy, James Franco, Rhys Ifans og Balthazar Getty.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby