Lindsay og kæresten i tøse-slagsmål

Lindsay Lohans dj-kæreste gik amok, da hun så, at Lindsay dansede med sin ekskæreste. Hun slog løs på hende på dansegulvet og de to måtte skilles ad af eks'en

Et natklub-besøg udviklede sig til en kvindekamp mellem kæresteparret. (Foto: Colourpress.com)
Et natklub-besøg udviklede sig til en kvindekamp mellem kæresteparret. (Foto: Colourpress.com)

Det kan godt være, at det ikke er det smarteste, at gå og sige, at man ikke er lesbisk, når man har en pigekæreste - og oven i købet af den misundelige slags.

Lindsay Lohan har været sammen med Samantha Ronson i flere måneder, men hun påstår fortsat hårdnakket, at hun ikke er til piger - ikke kun i hvert fald.

Så da Samantha for et par dage siden så sin kæreste danse med sin ekskæreste, trussetyven Calum Best, på en engelsk natklub, gik hun amok. Det skriver The Sun.

Slog og spyttede mod hinanden
Ifølge den engelske avis forklarer vidner, hvordan Lindsay og Calum dansede tættere og tættere, lige indtil Samantha kom og skilte dem ad.

- Helvede brød løs. Sam kom skrigende op mod Lindsay og begyndte at slå løs på hende. Hun gik amok, siger et vidne.

- Parret slog mod hinanden, før Calum fik dem skilt ad. Det var meget grimt.

Før parret forlod natklubben var den gal igen. Lindsay var tosset over kærestens opførsel.

- Hun gik til Sam i lobbyen. Hun spyttede mod hende og kradsede hende. Hun var rasende.

Parret blev efter optrinnet kørt tilbage til deres hotel, som Lindsay Lohan dog forlod en time senere, talende i mobiltelefon, før hun satte sig grædende på jorden.

Savner mænd
Lindsay og Samantha fortalte offentligt om deres kærlighed i september måned. Inden da var de blevet set sammen i flere måneder.

- Lindsay siger, at hun elsker Sam mere end noget andet, men hun kan ikke gøre for, at hun er tiltrukket af det modsatte køn.

- Hun mener, at de skal finde ud af en ordning. Lindsay vil have et åbent forhold, hvor hun kan udforske sin heteroseksualitet, siger en ven ifølge The Sun.