Køber lejlighed til 125 mio.

GOD HANDEL: Den australske skuespiller Hugh Jackman pruttede prisen på sin nye lejlighed i New York ned fra lige rundt en kvart milliard.

Jackman køber stort ind, når han shopper lejlighed. (Foto: AP)
Jackman køber stort ind, når han shopper lejlighed. (Foto: AP)

I Australien, der for store deles vedkomne er en tørrere og varmere udgave af Lars Tyndskids mark, er det ikke unormalt at eje en grund, som man kun kan krydse på en dag, hvis man enten er i bil, eller i helikopter.

Det er muligvis derfor, at skuespilleren Hugh Jackman, der jo er fra de kanter, under sin nyligt overståede boligjagt i New York City ikke kunne få sig selv til at skrive under på skødet til en lejlighed, før han faldt over en, hvis størrelse kan måles i hektar.

0,1 af slagsen, eller lige over 1000 m2 har han nu at boltre sig på i sit nye hjem, der ligger i det fashionable West Village-kvarter.

Adressen betyder, at han kan invitere naboer som Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen og Liv Tyler over for at se de to etager, 5 soveværelser, lige så mange badeværelser, musikværelset, fitnessrummet, biblioteket, industrikøkkenet og de mange altaner, der giver en glimrende oplevelse af udsigten over Hudsonfloden.

Alt dette er naturligvis ikke gratis. Men superstjernen er nok meget tilfreds med de 125.000.000 kr., han endte med at betale for hele herligheden.

Ejerne havde nemlig til at starte med haft det helt store prisskilt klisteret på lejligheden. De så gerne, at Jackman havde punget, hvad der svarer til en kvart milliard danske kroner, ud, for at flytte ind - hvis man altså ser bort fra et dusin millioner. Hvilket man jo uden problemer kan i de kredse.