Brangelinas børneliv

Med seks børn i alderen fire måneder til syv år er der run på hjemme hos Angelina Jolie og Brad Pitt. Og en køretur er ikke lige noget, man sådan tager

Det seksdobbelte forældrepar er kommet på hårdt arbejde. (Foto: AP)
Det seksdobbelte forældrepar er kommet på hårdt arbejde. (Foto: AP)

Brad og Angelina blev enige om at prøve at få et barn mere, da Angelina begyndte indspilningerne til aktuelle 'The Changeling', hvor hun spiller en mor, hvis søn bliver kidnappet.

Og da optagelserne var forbi, var hun så gravid - med tvillinger, viste det sig.

Det betød, at den allerede store familie med fire børn, blev udvidet betragteligt. Seks børn er en udfordring. Og især når to af dem skal ammes.

- Det er meget hårdt. Jeg stoppede efter tre måneder. Det var, hvad jeg kunne klare, fortalte den seksdobbelte mor til det engelske morgenshow GMTV. Det skriver People.com.

Alting skal planlægges
Også Brad Pitt indrømmer, at det indimellem kan være svært at holde styr på de seks unger på en gang. Og selv en køretur kræver nøje planlægning.

- Vi tager ikke bare lige sådan på indkøb. Det tager halvanden time bare at få alle pakket ind og at være sikker på, at alle har, hvad de skal have, fortæller han i et interview med Oprah Winfrey.

- Angie er meget striks med det. Hun har styr på det hele. Gudskelov for det, fordi jeg glemmer altid et eller andet, indrømmer Brad.

Filmparrets to et halvt-årige datter Shiloh viser allerede tegn på, at hun har arvet sine forældres skuespil-gener. Lige nu vil hun kun kaldes John eller Peter, fortæller faderen.

- Så vi må kalde hende John, forklarer han og giver et eksempel på, hvordan en samtale foregår over morgenmaden hjemme hos Brangelina.

- 'Shi, vil du...'

- 'John, jeg hedder John'.

- Og så må jeg spørge 'John, vil du have noget appelsinjuice?' Og så siger hun 'Nej!'.

- Du ved, det er sådan noget, som er sødt for forældre og for andre er det bare utåleligt, siger far-Pitt.