Kate Moss jaloux på danske Sharin

Trods sin stjernestatus og sit feterede ydre er supermodellen Kate Moss godt gammeldags skinsyg på The Raveonettes-stjernen Sharin Foo

Kate Moss godt gammeldags skinsyg på The Raveonettes-stjernen Sharin Foo. (Foto: Thomas Sjørup)
Kate Moss godt gammeldags skinsyg på The Raveonettes-stjernen Sharin Foo. (Foto: Thomas Sjørup)

Den danske sangerinde har tidligere dannet par med The Kills-guitaristen Jamie Hince, der nu er så seriøs med Kate, at parret blev forlovet under et ophold i Amsterdam tidligere på året.

Selv om Hince har været nede på knæ, har rockstjernen tilsyneladende ikke glemt sin danske ekskæreste.

Besat af Sharin
Ifølge The Sun blev Kate Moss edderspændt rasende, da hun forleden gjorde en bizar opdagelse i The Kills-stjernens gemmer. Her fandt hun en lille flaske med Sharin Foos blod samt en samling kærlighedsbreve, som sangerinden havde skrevet til Jamie.

– Jamie har altid været romantisk anlagt. Når han falder for en kvinde, bliver han nærmest besat af hende. Jamie og Sharin bar hinandens blod i en lille beholder omkring halsen. De sendte hinanden romantiske breve, når de var adskilt, og han har gemt dem alle sammen, fortæller en kilde til The Sun.

– Jamie har ikke kunnet få sig selv til at smide minderne ud. Nu har Kate fundet dem, og hun var ved at gå ud af sit gode skind af raseri. Hun har længe mistænkt ham for stadig at have følelser for Sharin, beretter kilden.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Sharin Foo, der i øjeblikket opholder sig i Los Angeles med sin datter Molly, der blot er to måneder gammel.