Dyrevenner angreb Lohan med mel

Lindsay Lohan fik sig noget af et chok, da hun skulle på natklub i Paris lørdag aften. En dyreforkæmper kastede mel på stjernen. Se video af optrinnet her

Lindsay og kæresten fik hurtigt børstet melet af og var klar på den røde løber kort efter angrebet. (Foto: AP)
Lindsay og kæresten fik hurtigt børstet melet af og var klar på den røde løber kort efter angrebet. (Foto: AP)

Man skal ikke græde over spildt mælk - eller spildt mel for den sags skyld...

Alligevel var Lindsay Lohan ikke helt tilfreds med, at en kvinde fra dyreværnsorganisationen lørdag aften overdængede hende med mel.

Hollywood-stjernen var på vej på natklub iført sit stiveste puds - og en pels - sammen med sin kæreste, dj'en Samantha Ronson, da kvinden pludselig hældte en hel pose pulver ud over Lindsay.

- Oh my God, råbte den nu hvide stjerne, før hun løb videre.

Sikkerhedsfolkene kom til og fangede kvinden med melsækken.

- Hvorfor gjorde du det? ville fotograferne vide.

- Hun bruger pels, lød dyreforkæmperens svar.

Mel-kvinden slap efterfølgende væk, og PETA har sidenhen taget ansvaret for angrebet.

- Der er ikke tilnærmelsesvis noget moderigtigt over at torturere og dræbe dyr for deres pels' skyld. Lindsay Lohan er måske i stand til at ignorere billeder af blodige dyr, der bliver flået levende, men vi håber, at lidt mel kan få hende til at indse tingene og stoppe med at bruge pels en gang for alle, siger PETA Europes Robbie LeBlanc om hændelsen.

Kæresten rasende
Lindsays kæreste Samantha Ronson blev også ramt af melskyen, og hun skriver i dag på sin blog, at hun er tosset over overfaldet.

- Jeg er rasende over den pose mel, der blev kastet efter Lindsay i går aftes.

Hun skriver ifølge TMZ, at den kvinde, der angreb Lindsay, 'selv opførte sig som et dyr'. Men at det måske ville være en fornærmelse for dyrene at sætte hende i samme bås som dem.

Samantha mener, at PETA rent faktisk burde takke alle de pels-elskende kendisser for at de bruger pels, da det er en af de eneste ting, der gør PETA relevant.

Se video af mel-angrebet her: