Lohan: Paparazzier er livsfarlige

Lindsay Lohan er led og ked af at blive forfulgt af nærgående fotografer dagen lang. Hun mener, de er grove og direkte farlige

Lindsay Lohan bliver forfulgt af paparazzi-fotografer overalt. Her er det i Paris. (Foto: AP)
Lindsay Lohan bliver forfulgt af paparazzi-fotografer overalt. Her er det i Paris. (Foto: AP)

Lindsay Lohan ved, hvad hun taler om, når hun kommenterer på paparazzierne. Den vilde Hollywood-stjerne er blevet forfulgt af fotografernes linser i mange år.

Først hang paparazzierne efter Lindsay for at være på pletten, når hun glemte trusserne hjemme, eller når hun væltede rundt i en kæmpebrandert med sine kendis-veninder.

Nu følger kameraerne hvert et skridt, som Lohan tager sammen med sin pigekæreste Samantha Ronson.

Den megen opmærksomhed fra paparazzierne er nu blevet for meget for den 22-årige kvinde.

- De er alt for grove i LA. De er farlige med deres biler, og de lytter ikke til dig ligegyldig hvad. De er altid udenfor dit hus og er ligeglade med, om politiet beder dem om at forsvinde, siger hun i et interview med Access Hollywood.

Lohan går så langt som til at sige, at hun er villig til at indgå en aftale med fotograferne, men hun tvivler på, at de vil overholde den.

- Jeg har det sådan, at fotograferne kunne få en masse billeder i begyndelsen af dagen, og så skulle de lade mig være i fred. Jeg får plads, de får deres billeder, lyder opfordringen fra Lindsay Lohan.