Skuespiller flygtede fra flammer

Flammerne skød 60 meter op i luften, da Rob Lowe sammen med sine børn lige akkurat slap væk fra en skovbrand. - Det var som Armageddon, sagde skuespilleren

Skuespiller flygtede fra flammer

Rob Lowe spillede torsdag aften hovedrollen i en virkelig begivenhed.

Den 44-årige skuespiller reddede i bedste actionhelte-stil sig selv, sine børn og nødstedte naboer fra 60 meter høje flammer fra en skovbrand, der hærgede det velhavende Montecito i Santa Barbara County i Californien.

- Jeg sad og så fodbold med min søn, da min kone ringede og sagde 'Montecito brænder - kom ud!'. Jeg troede, at hun bare lavede sjov, fordi der ikke var nogen indikationer på, at der skulle være noget galt overhovedet, fortalte Rob Lowe fredag morgen i et interview med Oprah Winfrey, hvis hjem også var truet af flammerne.

- Men vi kom ud i bilen, kørte ud af indkørslen og så, at hele bjerget bag os var i flammer. 60 meter høje flammer skød op i luften, forklarede han ifølge AP.

'Det var som Armageddon'
Senere fortalte Lowe tv-stationen ABC7, at han måtte hjælpe en nabo, som ikke var i stand til at komme væk fra deres ejendom.

- Der var ganske enkelt ingen advarsel. Det kom ud af ingenting. Det brændte lige i nærheden af vores nære venner. Jeg gik derop for at se, om jeg kunne hjælpe, og vores venner var fanget bag lågen til deres ejendom. De kunne ikke komme ud, fortæller Hollywood-stjernen.

- Vinden var 112 km i timen. Det var som Armageddon. Du kunne ikke høre, hvad du selv tænkte. Men vi var i stand til at få lågerne åbnet og fik dem ud.

Rob Lowes hjem blev dog ikke fanget i flammerne, men det skyldes ifølge skuespilleren kun, at vinden ikke skiftede retning.

- Vi var meget, meget heldige. Vinden, som uheldigvis drev flammerne hen mod mine naboer, blæste i den modsatte retning af vores hjem.

- Så vi har det godt, men det var en lang nat. Fordi hvis vindretningen var skiftede, ville det have ramt os i løbet af to sekunder.

Heller ikke Oprah Winfreys hjem blev ramt af flammerne.