Angelina antyder karrierestop

Angelina Jolie har ikke planer om at blive gammel i Hollywood-sammenhæng. Hun vil langsomt trække sig tilbage og koncentrere sig om sin store familie

Angelina sætter karrieren i anden række og opprioriterer sine mange børn. (Foto: AP)
Angelina sætter karrieren i anden række og opprioriterer sine mange børn. (Foto: AP)

Der er godt nyt til dem, der er trætte af at se Angelina Jolie i film - hvis der da findes nogen af den slags...

Den 33-årige skuespiller vil nemlig skære ned i antallet af filmoptrædener i nær fremtid.

- Jeg har ikke planer om at blive ved med at spille skuespil i ret lang tid endnu. Jeg er klar til at lave et par ting nu og så langsomt forsvinde og forberede mig på at blive bedstemor, siger den seksdobbelte mor i et interview med BBC.

- Så jeg er ikke så bekymret for, at jeg skal blive ved med at holde dette tempo og forsøge at være noget og være en succesfuld skuespiller for evigt.

- Jeg har ikke arbejdet i et års tid nu, men jeg vil arbejde et par måneder fra februar. Så vil jeg sikkert ikke arbejde igen i et års tid. Og måske vil det blive sådan, at jeg arbejder en gang om året eller en gang hver tredje år, siger hun.

Sammen med Brad Pitt har Angelina seks børn, tre adopterede og tre biologiske, og det er dem, der i fremtiden skal have opmærksomheden.

- Jeg kan godt lide at være meget hjemme i disse dage. Først og fremmest har jeg en masse børn, og jeg har et stort ansvar for, at de får en god opvækst og at vi er der for dem.