Begik selvmord ved popstjernes hus

En fan, der var sygeligt besat af Paula Abdul, begik selvmord foran popstjernens hus, fordi hun blev afvist i tv-showet 'American Idol'

Den amerikanske popstjerne og 'American Idol'-dommer Paula Abdul mistede formentlig sin største fan, da en kvinde i går begik selvmord foran hendes hus i Los Angeles-bydelen Sherman Oaks.

Den 30-årige Paula Goodspeed havde selv deltaget i det populære tv-show 'American Idol' og var sygeligt besat af Paula Abdul. Hun døde ifølge politiet af en overdosis i sin bil, som holdt parkeret nær Abduls hjem.

Bilen var pyntet med klistermærker og billeder af Paula Abdul og havde nummerpladen 'ABL LV' – en forkortelse for 'Abdul Love'.

- Vi efterforsker sagen som selvmord, siger retsmediciner i Ventura County, Ed Winter, til amerikanske medier.

Hemmelig kærlighed
Det var Goodspeeds bekymrede forældre, som slog alarm, da de ikke kunne komme i kontakt med datteren. De fortalte politiet, at hun sandsynligvis befandt sig nær Abduls hjem.

På sin MySpace-hjemmeside, som ikke er blevet opdateret siden april sidste år, har Goodspeed erklæret sin kærlighed til Abdul:

- My secret crush, shhhhhh!!!, havde Goodspeed skrevet over et fotografi af Paula Abdul, hvor popstjernen slikker sig om munden.

Cowell: Hun ligner Abdul
En håbefuld Paula Goodspeed deltog i 'American Idol' i 2006. Men fornøjelsen blev kort. Hun gik ikke videre i konkurrencen og erkendte senere, at hun ikke havde været 'følelsesmæssigt' parat til udfordringen.

En video med Goodspeeds optræden under den indledende runde viser hende i en lyserød kjole, mens hun synger Tina Turners 'Proud Mary'. Alle tre dommere vendte tommelfingeren nedad - og Simon Cowell bemærkede flere gange drillende, at Goodspeed lignede Abdul.

Se videoen: