Aniston taler ud om Pitt og Jolie

Jennifer Aniston fortæller for første gang, hvad hun mener om den kvinde, der stjal superstjernen Brad Pitt fra hende – og det er ikke alt sammen lige pænt

Aniston synes mildest talt, at Angelina Jolie har været upassende i sin måde, at omtale sit forhold til Brad Pitt. (Foto: AP)
Aniston synes mildest talt, at Angelina Jolie har været upassende i sin måde, at omtale sit forhold til Brad Pitt. (Foto: AP)

Jennifer Anistons følelser for sin eksmand og hans nye familie er omtrent lige så varme, som en regnvåd novembermorgen i bare tæer.

Især hans nye kone er i den grad slettet fra julekortlisten. I en sådan grad, at hun for nyligt måtte bede en journalist om at slukke for båndoptageren, da han spurgte hende, hvad hun mente om Angelina Jolie.

Det var under et interview til næste udgave af magasinet Vogue, hvori skuespilleren for første gang taler ud om skilsmissen fra Brad Pitt og hans forhold til Angelina Jolie – og hun er bestemt ikke tilfreds med den måde, hendes afløser i Pitts ægteseng håndterede transferen over for pressen.

Aniston og Pitt var stadig gift, da han sammen med Jolie indspillede filmen 'Mr. og Mrs. Smith' i 2004. Den film, der lagde grunden til affæren imellem de to halvdele af, hvad der i dag er kendt som 'Cirkus Brangelina' – med en trup på intet mindre end seks små artister.

Jennifer Aniston fortæller Vogue, at hun dengang var rasende over Jolies ubetænksomme åbenmundethed:

Virkeligt upassende
– Der blev trykt alt muligt, der helt klart stammede fra et tidspunkt, hvor jeg ikke anede, hvad der foregik. Jeg synes, at det var upassende at tale om de ting, mener hun.

En af de ting, den tidligere 'Venner'-stjerne synes var upassende, var, at Angelina Jolie i et interview fortalte, at hun under optagelserne til 'Mr. og Mrs. Smith' slet ikke kunne vente med at komme på arbejde og møde Pitt.

– Det hun siger om, at hun ikke kunne vente med at gå på arbejdet hver dag, det var virkelig ikke i orden, siger en stadig fortørnet Aniston til magasinet.

Hun er i øvrigt kun nødtørftigt på talefod med sin eksmand, og siger at de, efter bruddet, kun har udvekslet et par enkelte hilsner, og lykønskninger med diverse børn.