Lykkelig Jo Wood dater igen

Det er ikke kun Ronnie, der morer sig med de unge. Nu er Jo Wood begyndt at gå i byen med yngre mænd

Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood skippede Jo. (Foto: Solo Syndication)
Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood skippede Jo. (Foto: Solo Syndication)

Mens hendes snart forhenværende ægtemand, Ronnie Wood, har travlt med afvænning og sin 20-årige russiske kæreste Katia Ivanova, nyder 53-årige Jo Wood livet:

– Jeg har aldrig haft det bedre. Jeg har taget mig sammen og er kommet i god form. Og så er jeg begyndt at gå til en hel masse fester, hvor jeg møder en masse nye mennesker, lyder den begejstrede melding fra den tidligere model, der er kommet sig, efter at Ronnie for få måneder siden vragede hende til fordel for en yngre model.

Jo Wood er begyndt at gå ud med den 48-årige velhavende telekommunikations-ekspert Johnny Elichaoff, der efter ni års ægteskab for nylig blev skilt fra den engelske tv-stjerne Trinny Woodall:

– Jeg mødte ham til en fest. Johnny var meget charmerende, og så ringede han og inviterede mig ud. Jeg følte mig klar til at have det sjovt igen, så jeg takkede ja. Vi har efterfølgende set hinanden nogle gange. Jeg ved endnu ikke, hvor seriøst vores forhold er, men han er en dejlig mand, konstaterer Jo til News of the World.