Beyonce vil synge for Obama

Beyonce Knowels er mere end klar til at synge for Barack Obama, når han skal indsættes som præsident

Beyonce græd så mange glædestårer, da Obama vandt, at hun, efter eget udsagn, vågnede op med mascara i hele skærmen. (Foto: AP)
Beyonce græd så mange glædestårer, da Obama vandt, at hun, efter eget udsagn, vågnede op med mascara i hele skærmen. (Foto: AP)

Hvis Barack Obama får brug for en sanger, til at bakke ham op musikalsk, når han til januar skal sværges ind som præsident, så kan han godt regne med nougat-baben Beyonce Knowels.

Beyonce, eller Sasha Fierce, eller hvad end hun nu vælger at hedde denne torsdag, var helt oppe at køre, da Obama tirsdag vandt det amerikanske præsidentvalg, og hun kan næsten ikke vente, til Januar.

- Jeg kommer! Jeg kan ikke vente! Jeg føler mig klar til at gøre hvad end, de vil have mig til. Hvis de har brug, at jeg melder mig frivilligt, for at jeg skal synge, så er jeg klar, sagde hun begejstret til nyhedsbureauet AP i nat.

Sangeren skulle egentlig have været i Japan for at promovere sin nye plade på valgaftenen men besluttede i sidste øjeblik at blive hjemme. Og det har hun ikke fortrudt.

- 'Hvad er det jeg laver?', spurgte jeg mig selv. 'Det her er en rigtigt dårlig ide. Jeg tager livet af mig, hvis ikke jeg er hjemme i Amerika', tænkte jeg. Jeg havde bare brug for at være her, forklarede sangeren, der efter, at resultatet var offentliggjort tirsdag nat, faldt i søvn med et smil på læben og tårerne løbende ned ad kinderne.