Græd over Paris i gyser

Instruktøren af den nye gysermusical, 'Repo! The Genetic Opera', måtte trøste sin grædende mor, efter at have castet partyprinsessen Paris Hilton til filmen

Hun er næsten ikke til at kende. Men det ER Paris, der gemmer sig bag denne goth-type i filmen 'Repo! The Genetic Opera' (Foto fra fimen)
Hun er næsten ikke til at kende. Men det ER Paris, der gemmer sig bag denne goth-type i filmen 'Repo! The Genetic Opera' (Foto fra fimen)

Gyserfilmsinstruktøren Darren Lynn Bousman har måttet høre meget for sit valg af skuespillere i sin seneste film, 'Repo! The Genetic Opera'.

Han har nemlig valgt at bruge ærkeblondinen Paris Hilton i en af rollerne, og den disposition er det bestemt ikke alle, der er enige i.

Hans egen mor var for eksempel så oprørt over beslutningen, at hun truede med at gøre instruktøren arveløs.

Det skriver nyhedsbureauet WENN.

Den charlatan!
- Min mor ringede grædende til mig fra Kansas City. 'Hvorfor har du dog castet hende, den charlatan?!?', ville hun vide. Hun var helt ude af den, fortæller Bousman, der heller ikke selv var helt sikker på, hvor god en ide det var, at bruge frk. Hilton i en gyserfilm.

- Det første, som alle folk sagde til mig var 'Tænk på hvad for en slags omtale du får, hvis du bruger hende', og jeg var sikker på, at hvis jeg havde en eller anden form for troværdighed i horror-miljøet, så ville den da være skyllet ud i toilettet nu.

Men den holdning ændrede sig, da han endelig fik mødt Paris ansigt til ansigt.

- Jeg var sikker på, at hun var sådan en rigtig forkælet rigmandspige, der troede, at hun var bedre end alle andre. Men hun viste sig at være helt anderledes. Hun boede på samme hotel som os andre og gik med på de samme lusede barer – helt uden et slæng af smarte venner eller en eneste hund. Hun var virkelig charmerende, forklarer instruktøren.

'Repo! The Genetic Opera' har verdenspremiere på fredag.