Simon Cowell droppet af kæresten

Simon Cowell vil ikke have børn og vil ikke giftes. Det blev til sidst for meget for kæresten gennem seks år, der med et telefonopkald endte forholdet

Simon Cowell risikerer at blive endnu mere vrissen end sædvanligt, når den nye sæson American Idol ruller over skærmen i det nye år. (Foto: AP)
Simon Cowell risikerer at blive endnu mere vrissen end sædvanligt, når den nye sæson American Idol ruller over skærmen i det nye år. (Foto: AP)

American Idol-ikonet Simon Cowell er blevet droppet af sin kæreste gennem seks år. Bruddet skyldes angiveligt, at 48-årige Simon Cowell konsekvent afviser at blive gift og få børn.

- Jeg tror ikke på ægteskab i denne branche, sagde Cowell tidligere på året.

Det blev åbenbart for meget for Simons 34-årige kæreste Terri Seymor, der i september ringede til Simon og slog op over telefonen.

Historien bekræftes nu i People Magazine af Cowells talsperson.

- De vil fortsat være tætte venner. Simon er stadig glad for Terri, og det kommer ikke til at ændre sig. Han forstår også godt hendes begrundelse for at slutte forholdet, siger Cowells talsperson.

Talspersonen afslører desuden, at Terris lyst til at blive mor meget vel kan være en del af forklaringen.

- Terri har før i tiden sagt, at hun vil have børn, men det er ikke noget for Simon. Der er ikke nye partnere inde i billedet. I hvert fald ikke hos Simon, siger talspersonen.

Simon Cowell har en formue på 210 millioner dollar. Han returnerer som dommer i American Idol til januar 2009.