Islamister vil dræbe McCartney

Paul McCartney er kommet under verbal islamisk beskydning forud for sin koncert i Israel. Han trues på livet af islamisk leder

Paul McCartney har ikke i sinde at droppe sin koncert i Israel. (Foto: AP)
Paul McCartney har ikke i sinde at droppe sin koncert i Israel. (Foto: AP)

Når Paul McCartney ikke rammer avisernes overskrifter i forbindelse med skilsmissen fra Heather Mills, så giver han faktisk koncerter.

Men selvom hans musik burde sprede glæde, så afføder hans optrædender også særdeles voldsomme reaktioner rundt omkring i verden.

Eks-beatlen har således planlagt at optræde i Tel Aviv i Israel 25. september, og det huer absolut ikke den militante islamiske leder Omar Bakri.

Udsætter sig for mordforsøg
Han fordømmer i svulstige vendinger McCartneys besøg i Israel og hævder, at det vil gøre ham til fjende af muslimer over hele verden samtidig med, at han udsætter sig selv for mordforsøg.

- Hvis han værdsætter sit liv, vil Hr. McCartney ikke komme til israel. Han vil ikke være sikker her. Offerpatruljerne vil vente på ham, siger han ifølge Sunday Express.

- I stedet for at støtte det palæstinensiske folk i deres lidelser, fejrer McCartney besættelsesmagtens ondskab.

- Den, der er under besættelse, formodes at få hjælp.

McCartney lader sig ikke true
McCartney har dog ikke i sinde at droppe koncerten i Hayarkon-parken i Tel Aviv.

- Jeg er blevet kontaktet af forskellige grupper og politiske interesser, som har bedt mig om ikke at optræde der. Jeg afviste dem.

- Jeg gør, hvad jeg synes, og jeg har mange venner, der støtter Israel, siger han i et interview med Yedioth Ahronoth.