Stenet ikon besejrer kræft med fjolletobak

Den cannabisglade skuespiller Tommy Chong har angiveligt vundet over kræften ved hjælp af de grønne glæder.

Sådan så hash-hovederne ud  den gang, de var store på film. Foto: JP
Sådan så hash-hovederne ud den gang, de var store på film. Foto: JP

Hvis du kan huske filmene om det evigt stenede makkerpar Cheech & Chong, så har du sikkert indtaget betydeligt færre stimulanser end de to hovedrolleindehavere Richard Marin og Tommy Chong.

Sidste sommer kom det dog frem, at ikke alt var sløv glæde for komiker Tommy Chong. Han var nemlig blevet diagnosticeret med den frygtede prostatakræft.

Læs også:

Gigtpatient til politi: Gi' mig mit hash tilbage

Men nu ser det altså i hans blogindlæg på hjemmesiden CelebStoner.com ud til, at det 74-årige hippieikon har besejret sin diagnose. Og det er blandt andet sket gennem alternativ medicin, som komikeren hurtigt valgte som behandling.

- Jeg kiggede straks efter alternativer. Jeg kontaktede min nevø i Vancouver, som var ved at blive færdig som læge, og han foreslog, at jeg mødte Dr. McKinnon i Victoria, British Columbia, skriver han.

Diætomlægning
Og det blev begyndelsen på en diætomlægning med kosttilskud, der efter blot et år havde forbedret Chongs helbred betydeligt og sendt ham uden for kræftens umiddelbare farer.

- Jeg behandlede også min tilstand med hampolie. Med diæten, tilskuddene og hasholien samt en session med den verdensberømte healer Adam Dreamhealer kan jeg nu kalde mig cancerfri. Det er sandt, jeg bankede cancer! Så den magiske plante helbreder rent faktisk kræft med den rigtige diæt og tilskud, skriver han.

Tommy Chong fortæller desuden, at han aldrig har haft det bedre. Og det var altså hasholie, han havde behandlet sig selv med.