Se DiCaprios syv sexede scoringer

Siden optagelserne på storfilmen ’The Great Gatsby har Leonardo DiCaprio på kun 21 måneder dated med hele syv kvinder

Den smukke undertøjsmodel Erin Heatherton fra lingerie-firmaet Victoria's Secret datede med DiCaprio i hele 10 måneder.(Foto: All Over Press)
Den smukke undertøjsmodel Erin Heatherton fra lingerie-firmaet Victoria's Secret datede med DiCaprio i hele 10 måneder.(Foto: All Over Press)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

CANNES(Ekstra Bladet): I går havde storfilmen ’The Great Gatsby’ med Leonardo DiCaprio i hovedrollen verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes. Og i dag kan den ses i de danske biografer. En film, der beskriver det vilde liv i overklassen i USA i 1920’erne, hvor den mystiske playboy og mangemillionær Jay Gatsby virker som en magnet på glamourøse kvinder, når han holder sine gigantiske fester i sit palæ.

For den 38-årige verdensstjerne Leonardo DiCaprio ser det næsten ud, som om hans fiktive rolle som Jay Gatsby også er trængt dybt ind i hans privatliv. Leonardo DiCaprio har nemlig på kun 21 måneder dated hele syv kvinder, siden optagelserne til ’The Great Gatsby’ startede i september 2011.

Den 24-årige italienske model Madalina Ghenea bliver betragtet som en af de mest sexede kvinder i verden. Det mente DiCaprio også i en periode.(Foto: All Over Press)
Den 24-årige italienske model Madalina Ghenea bliver betragtet som en af de mest sexede kvinder i verden. Det mente DiCaprio også i en periode.(Foto: All Over Press)

I følge den britiske avis The Sun fortalte DiCaprio under en middag på en restaurant tidligere på året sin ven Kevin Conolly om sine mange kvindelige erobringer. En kilde, der også deltog i middagen fortæller til The Sun, at DiCaprio var meget åben i sine beskrivelser af sine mange kvindelige bekendtskaber.

På et tidspunkt under middagen sagde vennen Kevin Conolly: Jeg vil gerne være dig.

Hvorpå Leonardo DiCaprio kort svarede: Ja, det vil alle.

DiCaprios foretrukne scorested
Umiddelbart før optagelserne til The Great Gatsby i Australien, havde DiCaprio i fem måneder kommet sammen med den smukke 25-årige skuespillerinde Blake Lively. Men kort efter bruddet kastede han sig over en lang række af verdens smukkeste modeller og fik cementeret sit ry som en såkaldt ’modeliser’, en fyr, der udelukkende dater med modeller.

Den første erobring var den australske catwalk-dronning, 22-årige Alyce Crawford, som han mødte på in-stedet ’Beach Hause’ i storbyen Sydney. ’Beach House’ blev hurtigt DiCaprios foretrukne scorested. Det var også her han mødte den 21-årige model Kendal Schuler.

Kort efter kastede DiCaprio sig over den 24-årige sexede italienske undertøjsmodel Madalina Ghenea, der bliver betragtet som en af de smukkeste kvinder i verden. Hun fik oven i købet lov til at hænge ud med ham i det australske luksus-palæ, der var stillet til hans rådighed under filmoptagelserne.

Den sexede undertøjsmodel
Flere af scenerne i filmen ’The Great Gatsby’ er også optaget i New York. Og her benyttede DiCaprio en pause i optagelserne til at gå til en fest hos det berømte undertøjsfirma ’Victoria’s Secret’, hvor han tilsyneladende scorede den smukke Victoria’s Secret-model Erin heatherton. Nogle ganske få dage efter fortsatte optagelserne igen i Australien, og her fik DiCaprio i Sydney besøg af Erin Heatherton, der skabte overskrifter i alverdens medier ved på en enkelt dag at bruge 25.000 kroner på dyrt undertøj.

Det var helt sikkert en ganske god investering. Erin Heatherton og DiCaprio datede nemlig i hele 10 måneder, før forholdet gik i stykker i oktober måned sidste år.

Efter bruddet kastede DiCaprio sig igen ud i lang række korte forhold med unge smukke modeller, heriblandt 19-årige Barbara Palvin, 22-årige Margot Robbie, som han blandt andet spiller sammen med i den kommende Martin Scorsese-film ’The Wolf of Wall Street’. Og DiCaprios syvende scoring, siden optagelsernes startede, er tilsyneladende den 25-årige model Heather Hahn, som han blandt andet datede med restaurant besøg i Miami i USA.

Leonardo er ubeskrivelig god til sex
De syv modeller er dog langt fra de eneste skønheder DiCaprio har nedlagt i sit liv. Hans tidligere kærester tæller blandt andre modellen Giselle Bundchen, den israelske model Bar Refaeli samt modellen Kristen Zang.

Skønheden Kristen Zang er iøvrigt den eneste, der har talt åbent om sit forhold til DiCaprio, og hun beskriver sine seksuelle udskejelser med verdensstjernen som ’den mest vidunderlige oplevelse i verden’.

- At være Leos elsker er som at udleve en vidunderlig fantasi. Og det er endnu bedre end millioner af hans kvindelige fans har forestillet sig det. Det er ubeskriveligt lækkert.

- Jeg ryster stadig af ophidselse, når jeg tænker på, hvordan hans skønne krop pressede sig mod min, har Kristen Zang tidligere fortalt om sit forhold til DiCaprio.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind