Batman på fri fod - benægter alt

Skuespilleren Christian Bales advokat meddeler kort, at Batman-stjernen har været afhørt frivilligt, og at han afviser mors og søsters anklager

Christian Bale er nu anholdt i forbindelse med sagen om overfaldet på hans mor og søster. (Foto: AP)
Christian Bale er nu anholdt i forbindelse med sagen om overfaldet på hans mor og søster. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Superaktuelle Christian 'Batman' Bale er meget kort for hovedet, efter at han i eftermiddags i flere timer blev afhørt af politiet i London.

'Christian Bale har været på en politistation i London i dag, helt frivilligt, for at bidrage til afklaring af en anklage, som af hans mor og hans søster er rejst imod ham over for politiet', hedder det i en udtalelse i aften fra skuespillerens advokat.

'Hr. Bale, som benægter alt i anklagerne, samarbejdede fuldt ud, gav sin version af de episoder, der er tale om, og har nu forladt politistationen, uden at der er rejst nogen sigtelse imod ham af politiet. For nærværende vil hr. Bale ikke fremsætte yderligere kommentarer.'

Anmeldt dagen efter Batman-premiere
Mandag anmeldte Bale's 61-årige mor og 40-årige søster den 34-årige skuespiller for at have overfaldet dem på Park Lane's Dorchester Hotel i London søndag aften.

De to kvinder anmeldte i følge den britiske avis The Sun først overfaldet dagen efter for ikke at ødelægge gallapremieren på den nye Batman-film i London mandag aften, og af samme årsag ventede politiet med at gøre yderligere ved sagen før i dag.

- En 34-årig mand, der havde en aftale på en politistation i London i dag, tirsdag, er blever anholdt i forbindelse med anklager om overfald, siger en repræsentant for Londons politi i dag.

Kl. lidt i halv fem, lokal tid, blev Bale sluppet fri af politiet igen med ordre om at vende tilbage til yderligere afhøringer i september. Eskorteret af 10 betjente, blev hans sølvgrønne Mercedes kørt fra politistationen og tilbage til hotellet, hvor bil og stjerne blev lempet ind ad en underjordisk indgang.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time