Amy Winehouse: Sex, crack og racehad

Skandalesangeren Amy winehouse blev filmet i en narkohule mens hun legede med sine bryster, røg crack og sang racistiske sange

Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Nogen gange går de tabloide medier langt for at stille de kendte i et dårligt lys, og dermed skabe en god historie. Andre gange så banker stjernerne på døren og nærmest tigger om at blive udstillet, som var de skæggede damer i et cirkus fra det 19 århundrede...

Tag nu for eksempel Amy Winehouse. Altid god for en lille skandale. Men at lade sin mand, Blake Fielder-Civil, filme deres udskejelser i en amerikansk narkobule, det gør næsten mediernes arbejde for nemt.

Den engelske avis News of the World har fået netop disse optagelser tilsendt af en af Blakes (tidligere, antager vi) venner, der efter eget udsagn ville 'vise verden hvilken magt Blake har til at manipulere den unge sårbare kunstner'

Det hjælper de gode folk på avisen naturligvis gerne med, og lur mig, om ikke 'vennen' har fået en lille klatskilling for videooptagelserne og de mere end 100 still-billeder af den skandaleomsuste sangerinde.

Crackpiber og piller
Filmen og mange af billederne er taget i Miami for lidt over et år siden, før Blake røg i fængsel, og viser Amy med venner i et lille snusket rum med stoffer of tilbehør spredt ud over det hele.

På flere af billederne ser vi sangerinden med en crackpibe i hånden, med hele skærmen nede i et spejlfuld hvidt pulver, og med piller på tungen lige klar til at sluge.

Vi ser også den 24-årige popstjerne i en komalignende tilstand, efter hvad en stemme på båndet beskriver som et todages trip.

Amys tøj har travlt med at kravle af og på, igennem billedserien, og hun selv må også have haft sit at se til, med alle de forskellige mænd hun ligger tæt og komfortabelt med.

Racistisk sang på børnemelodi
Sidst men ikke mindst, har Amy og en veninde en lille fællessang, hvor de har sat racistiske linjer sammen til melodien af en kendt børnesang.

Vi skal undlade at gengive en fuld oversættelse her, men sanges tema, er vidst noget med at alle, af bestemte racer er døve, dumme og bøsser.

Det skal siges til Amys forsvar, at hun ser ud til at tro, at Blake er holdt op med at filme inden skønsangen.

Alt i alt ligner det jo en fantastisk, hyggelig weekend i venners lag.Se de mange billeder af Winehouse hyggeaften i crack-hulen HER

Og se videoen hvor hun og veninden synger den racistiske sang HER

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+