Jamie Oliver opfordrer til sex-lockout

Den engelske TV-kok mener, at kvinder simpelthen er nødt til at lukke for det varme vand, hvis ikke manden går i køkkenet og svinger gryderne

Så er det til kødgryderne manne! Ellers vanker der... ikke. Jamie Oliver opfordrer kvinder til at nægte deres partnere sex, hvis ikke de hjælper til i køkkenet.(Foto: AP)
Så er det til kødgryderne manne! Ellers vanker der... ikke. Jamie Oliver opfordrer kvinder til at nægte deres partnere sex, hvis ikke de hjælper til i køkkenet.(Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den engelske stjernekok Jamie Oliver har i avisen The Times netop lagt sig ud med halvdelen af briterne – den mindst lingeri-bærende halvdel.

Jamie, der i sin nye programserie bor hos almindelige engelske familier, for at lære dem at lave bedre mad, var chokeret over hvor ringe nogle af mændenes talenter i køkkenet var.

- Jeg har nu arbejdet med voksne mænd, der aldrig havde holdt på en stegepande før, siger kendiskokken.

I stedet er det de dovne mænds hårdtarbejdende hustruer, der står for den daglige forplejning for hele familien. Og selvom nogle af verdens bedste kokke, ifølge Jamie, er kvinder, så mener han simpelt hen ikke, at det er godt nok.

Nul Sex
Derfor må der tages drastiske midler i brug.

I følge ham er der nemlig kun en stensikker løsning, hvis kvinderne skal have hevet deres lidt ringere halvdel op af de småfedtede lænestole, hvor de tilsyneladende spenderer hovedparten af deres vågne fritid med at sidde og se Premier League; de må simpelthen krydse benene og lukke for det varme vand.

- Mænd er drevet af sex. Så den letteste måde at få en mand til at hjælpe på er simpelthen ved at nægte ham sex. Og til sidst så gør de det, man beder dem om", siger Oliver til The Times.

Engelske mænd forventes ikke at afholde nogen form for parade eller lignende til fordel for den 33-årige kok eller hans forslag.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind