Sagsøgt for 50 millioner

Soulsangerinden Brandy sagsøges nu for 50 millioner af familien til en kvinde, som døde i et bilsammenstød med sangerinden

Brandy bliver nu afkrævet 50 millioner dollars i erstatning på grund af en dødsulykke. (Foto: AP)
Brandy bliver nu afkrævet 50 millioner dollars i erstatning på grund af en dødsulykke. (Foto: AP)

Forældrene til en kvinde, der blev dræbt i en dødsulykke 30. december, sagsøger nu den 27-årige solsangerinde Brandy Norwood, som var skyld i ulykken, for 50 millioner dollars. Det skriver nyhedsbureauet AP.

38-årige Awatef Aboudihaj blev dræbt, da Brandy Norwood i sin Land Rover kørte op bag i kvindens bil. Aboudihaj snittede en tredje bil, slingrede over midterrabatten ind på den modkørende vejbane, hvor hun blev torpederet i siden af en fjerde bil.

Politiet har fastslog i går, at Brandy var skyld i ulykken, fordi hun ikke var opmærksom og bremsede op, da trafikken pludselig standsede.

Ikke påvirket
Efterforskerne har udelukket, at Brandy var påvirket af alkohol eller stoffer. Hun var alene i bilen og ikke distraheret af mobiltelefon eller lignende, da uheldet skete.

Sagen kommer for retten som en 'misdemeanour', altså en mindre forteelse, fordi anklagemyndigheden ikke mener, sangerinden kørte groft uforsvarligt. Brandy risikerer en straf på maksimalt et års fængsel samt 1000 $ i bøde.

Men forældrene til dræbte Awatef Aboudihaj mener, at Brandy Norwood kørte uansvarligt. De har derfor selv sagsøgt sangerinden og kræver 50 millioner dollars i erstatning.

Brandy har udgivet fem albums, og fik en Grammy i 1999 for nummeret 'The boy is mine'. Hun har også spillet hovedrollen i komedieserien 'Moesha'.