Newton-John håber stadig

Det er nu mere tre måneder siden Olivia Newton-Johns kæreste gennem ni år forsvandt. Pop-veteranen håber fortsat på at se ham i live

Olivia Newton-John håber fortsat at se sin kæreste i live. (Foto: AP)
Olivia Newton-John håber fortsat at se sin kæreste i live. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte
Siden 48-årige Patrick McDermott den 30. juni tog ud at fiske ud for Californiens kyst, har ingen set ham. Og politiet har stadig ikke et eneste spor at gå efter i deres efterforskning af Olivia Newton-Johns kæreste.

Siden McDermott forsvandt, har popsangeren ikke vist sig meget offentlige, men mandag talte Newton-John ud om sin fortvivlelse i det amerikanske tv-show 'Good Morning America'.

- At spekulere meget er virkelig hårdt, så jeg prøver at lade være, fortalte den 56-årige sangerinde, der stadig håber på at se sin kæreste i live.

- Jeg har det frygteligt. Det er en meget personlig sag for mig, og det er vanskelig at tale om. Jeg respekterer, at jeg får spørgsmål, men Patrick har en ung søn, så det er barske sager. Vi savner ham. Vi elsker ham. Vi beder fortsatte til, at Patrick skal komme tilbage. Det er alt jeg kan sige, sagde Olivia Newton-John ifølge netstedet Entertainment Tonight.

Efter at Patrick McDermott blev meldt savnet, har amerikanske aviser spekuleret i alt fra selvmord til iscenesat forsvinding på grund af økonomiske problemer. Samtidig kan politiet kan ikke udelukke, at der er sket noget kriminelt med den 48-årige.

Olivia Newton-John mødte kameramanden McDermott i 1996, da de arbejde på en reklameproduktion i Los Angeles, og siden har de holdt sammen.

Newton-John føler, at hun har fundet ro og trøst i sine egne sange midt i sorgen. Derfor har hun også haft mod og energi til at gå i gang med en ny plade, og inden længe regner hun med at tage på turne - trods savn og uvished.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind