Annonce:
Annonce:

Infernal-Lina: - Jeg var Paw utro

Knas i millionklassen: Infernal var ved at blive sprængt, fordi Lina og Paw ikke kunne adskille privatliv fra forretning

Kæresten vil ha' børn Lina Rafn kan ikke se sig selv som mor nu, men hun ved, at kæresten er så forhippet på at få børn, at han skrider, hvis ikke hun siger ja. Så jeg tror, de kommer.
Kæresten vil ha' børn Lina Rafn kan ikke se sig selv som mor nu, men hun ved, at kæresten er så forhippet på at få børn, at han skrider, hvis ikke hun siger ja. Så jeg tror, de kommer.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De har solgt over en million album, de har indtaget England for fuld styrke, og de skovler musikpriser ind. Men succesgruppen Infernal var nær ved at blive en lille parentes i den danske musikverden - og årsagen var noget så banalt som utroskab.
For da de blev kærester i en alder af 17 og 18 år, var de enige om, at de blev nødt til at løbe hornene af sig.

Annonce:

- Vi havde sådan en naiv teenage-opfattelse af, at det var vigtigt at få prøvet sig selv af. Jeg boede i Jylland på det tidspunkt, og det var sådan lidt med, at hvis vi skulle blive sammen, så skulle vi løbe hornene af os nu.

Vi sårede hinanden
- Og det viste sig jo at være super ufedt. Vi sårede hinanden. Vi havde lov til at gå i seng med andre, men praktiserede det mest ved at kysse med andre til fester. Man fik prøvet sig selv af og flirtede og gjorde ved, men vi endte med at såre hinanden rigtig, rigtig meget. For selvfølgelig gjorde det pisseondt, siger 29-årige Lina Rafn.

De første år fungerede forholdet fint, men efterhånden som bandet blev større og større, gled kæresteriet umærkeligt i baggrunden. - Vi var sammen hele tiden. Og det gjorde, at der til sidst ikke var plads til at være kærester. På et tidspunkt kunne specielt jeg mærke, at det ikke var så fedt det der med, at vi ikke var kærester så meget mere. At vi ikke gik ud og spiste og i biffen og den slags kæresteting, siger Lina Rafn.

Paw var ikke glad
Samtidig med at hun mærkede savnet efter nærhed, mødte hun en fyr ved navn Kasper, som gerne ville give Lina den tryghed, hun efterspurgte, og hun fortalte Paw om sit dilemma. - Jeg sagde til Paw, at jeg ikke fik mine behov dækket, og at der faktisk havde meldt sig en på banen, som gerne ville opfylde dem. Han meldte så af og lod den anden komme til, så pludselig havde jeg fået ny kæreste, husker Lina.

Annonce:

Den nyfundne lykke med den nye kæreste blev dog hurtigt et problem. For Paw var alt andet end glad for den nye konstellation. - Det var en underlig tid, for Paw og jeg havde på en eller anden måde altid været hinandens, så det krævede lidt tilvænning.

Gik ud over egoet
- I begyndelsen fik hans ego et lille tryk. I virkeligheden handlede det ikke om, at han havde behov for mig. Det var bare hans ego. I dag griner vi jo bare af det, men der er ingen tvivl om, at det ikke er sjovt at være den, der bliver valgt fra.
- De første otte måneder var ikke sjove, for der var klart nogle kanter, der skulle files af der. Men i dag har han og Kasper det fint. Der er gensidig respekt, og Paws kæreste bruger Kasper, når vi er væk, siger Lina.
- Skal du og Kasper så giftes?
- Ja, når vi en dag får råd.
- Er der planer om børn?
- Nej, jeg kan ikke se mig selv som mor nu med alt det, der sker. Ellers bliver jeg en bitter mor. Men jeg tror, der kommer børn en dag. Ellers forlader min kæreste mig. Det er den eneste grund, jeg kan se til, at han skulle forlade mig. Han vil helt klart have børn, siger Lina.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: