Annonce:
Annonce:

'Anden' på scenen trods sygdom

Anders 'Anden' Matthesen gennemfører både show og teaterarbejde, selv om han ikke er helt rask

Anders 'Anden' Matthesen   endelig rask nok til at optræde igen, selv om han stadig har lidt lungebetændelse tilbage. (Foto: Nicolai Svane)
Anders 'Anden' Matthesen endelig rask nok til at optræde igen, selv om han stadig har lidt lungebetændelse tilbage. (Foto: Nicolai Svane)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte
- Det har været forfærdeligt bare at ligge derhjemme i sengen og se det ene show efter det andet blive aflyst uden at være i stand til at gøre noget som helst ved det, siger 'Anden', alias komikeren Anders Matthesen.

Hans store onemanshow i Cirkusbygningen, 'Tal For Dig Selv', er endelig kommet i gang efter fire udsættelser af premieren, der skulle have fundet sted i mandags. En almindelig influenza udviklede sig til lungebetændelse, der sendte den talentfulde komiker på langs - og samtidig gav tusindvis af forlystelsessyge danskere med billetter til de fire første af i alt 13 show, en lang næse, som ekstra-forestillinger i weekenden dog så nogenlunde har rådet bod på.

Sygdommen kunne ikke komme på et værre tidspunkt, for samtidig har Anders Matthesen de sidste 14 dage været forhindret i at deltage i prøverne på Simon Spies-musicalen på Østre Gasværk, der har premiere den 14. februar. Matthesen skal spille rejsekongen og er med i stort set hver eneste scene, så hans manglende tilstedeværelse har i høj grad været til gene for teatret.

MØDER I DAG
Men selv om han ikke er helt rask endnu, så har den 'livlæge', han er blevet tildelt, meldt ham tilstrækkeligt frisk til både at gennemføre de resterende onemanshow i denne uge og at genoptage prøverne på Østre Gasværk. Han stiller på teatret i dag, meddelte han i går, da Ekstra Bladet mødte ham bag scenen efter forestillingen i aftes.

- Har du gabt over for meget med eget show, samtidig med at du skal øve en stor rolle i en musical?

- Det synes jeg ikke. Jeg havde netop tilrettelagt det, så kalenderen ellers var fri. Det kunne da godt være, det blev et år uden ferier, men det skulle nok gå, hvis jeg levede sundt og dyrkede motion. Troede jeg, selv om jeg da havde gruet ved tanken om, at det nok skulle passe, at jeg gik hen og blev syg netop nu, hvilket jeg ærgerligt nok blev.

- Hvor rask er du?

- Jamen, jeg har stadig en stor klat betændelse ved brystet, som er ved at løsne sig. Jeg er på penicillin. Den almindelige lægevagt ville sikkert forbyde mig at genoptage arbejdet, men den læge, jeg er tilknyttet, tilser mig flere gange dagligt og tager alle mulige prøver -og han siger, jeg godt kan gennemføre både show og teaterrolle, hvis jeg ellers tager det stille og roligt og tager hjem i seng bagefter.

ADRENALINSUSET
- Det er dine egne penge, du har investeret i showet. Det har vel også været nervepirrende?

- Det er klart - men nu kører det heldigvis, og det er faktisk, når jeg mærker adrenalin-suset på scenen, at jeg har det bedst, siger Anders Matthesen, der ikke skuffer sit publikum med sit to-delte 'Tal For Dig Selv'-show. En optimistisk udgave før pausen, det modsatte efter.

Senere på året rejser han rundt til de større provinsbyer med showet. Derefter står den på ferie... alligevel.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: