Stjerneskuespillers kone hader sexscener

Skuespilleren Mark Wahlberg undgår at optage sexscener, fordi konen ikke bryder sig om dem

Rhea Durham bryder sig bestemt ikke om, at hendes mand er sammen med andre kvinder på det store lærred. (Foto: Chris Pizzello/AP)
Rhea Durham bryder sig bestemt ikke om, at hendes mand er sammen med andre kvinder på det store lærred. (Foto: Chris Pizzello/AP)

Det er de færreste koner og kærester, der nyder at se sin udkårne i en anden kvindes favn. Det gælder også for skuespiller Mark Wahlbergs kone, Rhea Durham. Hun bryder sig ikke om, når husbonden medvirker i sexscener på film.

Og det får den 42-årige Mark Wahlberg, som spiller karakteren Michael Stigman i '2 Guns' til at undgå sexscener.

- Michael Stigman forsøger konstant at være 'damernes mand', men han scorer aldrig. Det elsker jeg ved ham. Min kone foretrækker det også på den måde. Jeg foretrækker at holde mig væk fra scener, der involverer mig og nøgne kvinder - det bliver ikke modtaget alt for godt derhjemme, fortæller han til det britiske magasin Heat.

Mark Wahlberg holder indtil videre sin fortid hemmelig for børnene. Foto: AP Intl. kendte Wahlbergs vilde fortid

Mark Wahlberg er sammen med skuespillerkollegaen Denzel Washington i øjeblikket aktuel i '2 Guns', som får premiere i Danmark den 10. oktober.

Mark Wahlberg blev berømt i 1991 som forsanger i hiphop-bandet Marky Mark and the Funky Bunch, men er i dag mest kendt for sine mange roller i film som blandet andet 'Ted', 'The Departed' og 'The Italian Jo'.

Mark Wahlberg kører konen hårdt. (Foto: Matt Sayles/AP) Intl. kendte Filmstjerne får konen til at kaste op under træning

0 kommentarer
Vis kommentarer