Kardashians i endnu en faderskabssag

Den ældste søster i Kardashian-klanen Kourtney Kardashian har taget en faderskabstest for at slå fast, at kæresten gennem syv år er far til hendes søn Mason

Kourtney Kardashian i midten slår nu fast, at hendes kæreste er far til hendes barn. (Foto: AP)
Kourtney Kardashian i midten slår nu fast, at hendes kæreste er far til hendes barn. (Foto: AP)

Tidligere på året hævdede modellen Michael Girgenti, at han var far til Kourtney Kardashians ældste søn, 3-årige Mason, og ikke kæresten gennem syv år Scott Disick. Den ældste Kardashian-søster skulle efter sigende have haft et 'one night stand' med modellen under en fotooptagelse.

Gravid Kardashian hånet af kæresten: Du er fed

Men nu har den 34-årige reality-stjerne fået nok.

- Efter tre et halvt år hvor rygter og løgne er blevet spredt af en, som jeg mødte under en fotooptagelse, så vil jeg gerne slå det fast. Scott er Masons far, siger hun. Kourtney Kardashian har været nødsaget til at tage en faderskabstest for endelig at bevise, at hendes søns far er kæresten Scott.

Kardashian forarger: Ifører et-årig leopardbikini

Men det har ikke stoppet Michael Girgenti fra at fortælle, at han er far til Mason. Nu anklager han Kourtney Kardashian for, at hun har fået lavet en falsk test, så resultaterne viste det, hun gerne vil have.

Modellen mener også, Kourtney Kadashian og kærestens andet barn Penelope på et år slet ikke ligner storebroren Mason.

Kardashian-søstre blev voksne for tidligt

Det er ikke første gang, at Kardashian-familien er ude i en fadersskabssag. Kourtneys far, den afdøde kendis-advokat Robert Kardashian, der forsvarede O.J. Simpson, skulle angiveligt ikke være far til Kourtneys lillesøster Khloe, ifølge advokatens ekskone.