Storbarmet barnebrud på kanondruk i London

Den 19-årige Courtney Stodden drak sig hønefuld på en druktur i London sammen med sin transseksuelle Big Brother-ven Lauren Harris

Den 19-årige 'barnebrud' Courtney Stodden kunne næsten ikke stå på benene, da hun i en kæme brandert på høje hæle forlod natklubben Whisky Mist i London. (Foto: All Over Press)
Den 19-årige 'barnebrud' Courtney Stodden kunne næsten ikke stå på benene, da hun i en kæme brandert på høje hæle forlod natklubben Whisky Mist i London. (Foto: All Over Press)

Det kan godt være svært at gå på ekstremt høje hæle som kvinde, men det bliver altså endnu sværere, hvis man i et par timer har drukket som en tørstig murerarbejdsmand på en whisky-bar i London.

Sådan så det i hvert fald ud, da den 19-årige såkaldte 'barnebrud' Courtney Stodden nærmest vraltede ud af natklubben Whisky Mist i går nat sammen med sin transseksuelle Big Brother-ven Lauren Harris.

 

Den blonde storbarmede teenager Courtney Stodden chokerede hele verden, da hun for tre år siden som kun 16-årig giftede sig med den 51-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison.

51-årig viser sin 16-årige hustru frem

I juni måned fik Courtney Stodden implanteret store D-skåls-bryster, og i år er hendes berømthed eller berygtethed steget til skyerne, efter at hun har deltaget i den amerikanske version af reality-programmet 'Big Brother', hvor hun i tide og utide luftede sine store bryster for åbent kamera.

Nu viser barnebruden sin nye barm frem

Og nu havner hun så igen i ugeblade og på internetsider over hele verden - denne gang på grund af heftig druktur.

Barnebruden viser krop i sexet musik-videoGik amok på barnebrudens bryster med en Iphone

Den 19-årige barnebrud er stadig sammen med sin ægtemand, den 53-årige Hollywoodskuespiller Doug Hutchison, men han var altså ikke med i London.