Sinatra far til Mia Farrows søn

Alt tyder på, at 'Old Blue Eyes' besvangrede Woody Allens kone som 71-årig

Her er så en meget ung Frank Sinatra. SE DE EFTERFØLGENDE FOTOS AF RONAN FARROW Foto: Cinetext Bildarchiv
Her er så en meget ung Frank Sinatra. SE DE EFTERFØLGENDE FOTOS AF RONAN FARROW Foto: Cinetext Bildarchiv

Ser man på et foto af Mia Farrows 25-årige søn, Ronan Farrow, må selv en blind konstatere, at han i hvert fald ikke ligner den mand, der er udlagt som faderen: Woody Allen.

Frank sinatra formåede hele livet at skabe sig et nyt publikum. Han endte med at falde om på scenen, selv om han over to årtier forinden havde været på den første af en endeløs række af afskedsturneer. (Foto: AP/Mario Suriani) Underholdning Stemmen med de blå øjne

Faktisk har man i Hollywood og omegn altid hvisket om, at der kun kunne være én far til den knægt - nemlig Mia Farrows tidligere ægtemand, Frank Sinatra.

Sinatra - ville næppe smile, hvis han vidste, hvad der ventede. (Foto: AP/Bill Kostroun) INTL. MusikNYT Sinatra udsættes for heavy metal

Og hermed bliver den celebre historie ekstra god, for det betyder, at 'Old Blue Eyes' var 71 år, da han gav Woody Allen horn i panden og besvangrede hans hustru, skriver VG.

Skuespilleren Mia Farrow har en meget præcis hukommelse om Naomi Campbells diamanter. Foto: AP. Intl. kendte Mia Farrow vidner i bloddiamant-sag

Indtil nu har Ronan officielt været Woody Allens eneste barn med Mia Farrow, og fruen har da også hidtil nægtet at kommentere rygterne om det modsatte. Men i et længere interview forleden i Vanity Fair siger den nu aldrende filmstjerne, at der 'muligvis' godt kan være noget om snakken'.

Mia Farrow var gift med Frank Sinatra fra 1966 til 1968, men efter skilsmissen mødtes de to jævnlig, og det var helt åbenlyst ikke bare for at drikke kaffe.

Intl. kendte Mia Farrow sulter for Darfur

Alligevel kommer det som noget af en bombe, at Farrow på et direkte spørgsmål fra intervieweren om Sinatras faderskab svarer, at det muligvis er rigtigt.

 

Sikkert er det i hvert fald, at Ronan Farrow har flere visuelle lighedstræk med 'Old' Blue Eyes': Ronan har f.eks. blå øjne a la Sinatras, mens Woody Allen har brune øjne.

Muligvis vil Ronan også foretrække Sinatra som sin far. For han har afskyet Woody Allen, siden denne indledte et forhold til Soon-Yi Previn - Farrows adoptivdatter, og altså Ronans adopterede søster.

Kong Carl Gustaf plejer at heppe på de svenske idrætsfolk ved OL. (Foto: AP) Intl. kendte Mia Farrow giver de kongelige opsang Mia Farrow giver de kongelige opsang

Forholdet mellem Allen og Mia Farrow fik en brat afslutning, da hun opdagede nogle nøgenfotos, som Allen havde taget af adoptivdatteren, da hun var 20 år gammel. I dag er adoptivdatteren og Allen gift.

Frank Sinatra døde i 1998, og her var Mia Farrow og sønnen Ronan med til begravelsen.

Heller ikke Sinatra-familien synes, at afvise slægtsskabet til Ronan. Faktisk kalder den ene af Sinatra tre officielle børn, Nancy, Mia Farrow for 'en søster' og fastholder, at Ronan er en del af familien.

1 af 3 Ronan Farrow ligner Frank Sinatra som ung. Foto: Zuma Press
2 af 3 Foto. Zuma Press
3 af 3 Her er så en meget ung Frank Sinatra. SE DE EFTERFØLGENDE FOTOS AF RONAN FARROW Foto: Cinetext Bildarchiv
0 kommentarer
Vis kommentarer