Tv-kendis levede af en vindrue om dagen

Som teenager var Snooki så bange for at miste sin position som cheerleader, at hun ofte kun spiste en vindrue om dagen for at tabe sig

Snooki satte tidligere sig selv på en særdeles skrap kur. (Foto: AP)
Snooki satte tidligere sig selv på en særdeles skrap kur. (Foto: AP)

Se video af Snookie herover
_________________________

Først spiste hun kun en salat om dagen. Så skar hun ned, så dagens ration kun bestod af en kiks eller en vindrue. Til sidst gik hun i dagevis uden at spise.

Sådan beskriver realitystjernen Snooki, kendt fra serien 'Jersey Shore', den periode i sin teenagetid, hvor hun led af anoreksi.

Den 25-årige kendis taler ifølge Female First ud om sin mørke fortid i programmet 'Dancing With The Stars', det amerikanske svar på 'Vild Med Dans', hvor hun er en af de kendte deltagere.

Snooki er lækker og slank og 19 kilo tyndere på forsiden af US Weekly.(foto: PR Foto) Intl. kendte Snooki: Jeg tabte 19 kilo på 6 måneder

Spiseproblemerne opstod ifølge Snooki selv, fordi hun var bange for at blive vraget som cheerleader.

- At være cheerleader fyldte hele mit liv i gymnasiet, men det var ikke altid nemt for mig. Jeg begyndte at udvikle anoreksi. Der startede nogle helt unge førsteårsstuderende piger, som bogstaveligt talt kun vejede 32 kilo, fortæller Snooki, der dengang gik under sit borgerlige navn Nicole Polizzi.

Hun følte sig så truet af sine tynde 13-14-årige konkurrenter, at hun begyndte at sulte sig selv for at tabe sig. Hun var meget ulykkelig, mens det stod på, fortæller hun.

'De er enorme', siger Snooki om sine gravid-bryster. Hun venter en søn med sin kæreste Jionni LaValle. (Foto: Twitter) Intl. kendte Gravid Snooki har taget syv kilo på - på brysterne!

Heldigvis kom hun ud af spiseproblemerne, og nu ser hun det som sin opgave at få mere fokus på det.