Luksus-Løkke har meget at lære af Jay-Z

Rapperen tog metroen, da han skulle til sin egen koncert i London

Den stenrige stjernerapper klarer sig på et rejsebudget, der er væsentlig mere beskedent end 'Danmarks moralske statsminister'. (Foto: AP)
Den stenrige stjernerapper klarer sig på et rejsebudget, der er væsentlig mere beskedent end 'Danmarks moralske statsminister'. (Foto: AP)


Jay-Z: Solgte crack for at overleveRobbie: Jay-Z vil sutte den af på mig

Man har hørt det før, og her er beviset så igen. De kendte er i virkeligheden bare ligesom os andre. Nogle af dem benytter i hvert fald den offentlige transport, når de skal til koncert.

Stjernerapperen Jay-Z blev lørdag spottet i Londons Underground sammen med blandt andre produceren Timbaland og Coldplay-forsangeren, Chris Martin.

Gruppen tog metroen til Jay-Zs udsolgte koncert i Londons O2 Arena, og det fik både koncertstedet og fans til at skrive på Twitter af begejstring.

- Vi elsker, at Jay-Z tog metroen hertil i går, skrev koncertstedet O2 Arena på det sociale medie.

Ikke første gang
- Står af metroen og ser Jay-Z, der stille og roligt står på rulletrappen ved siden af. Alle går amok, skrev its_EH på Twitter.

Det er ikke første gang, at '99 Problems'-rapperen tager det offentlige til en af sine koncerter.

Sidste efterår blev Jay-Z spottet i New York Citys Subway, da han skulle spille en koncert i Barclays Center i Brooklyn.