Annonce:
Annonce:

Skuespiller: Hollywood er styret af pædofile

Rige, magtfulde pædofile i Hollywood vil forhindre, at sandheden kommer frem. Pas på jeres børn, lyder det fra tidligere barneskuespiller.

Corey Feldman er her omringet af dejlige Hollywood-babes i forbindelse med sin fødselsdag i år.(Foto: Polfoto)
Corey Feldman er her omringet af dejlige Hollywood-babes i forbindelse med sin fødselsdag i år.(Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

En tidligere barnestjerne kommer nu med hårde beskyldninger og bekymrende konspirationsteorier mod filmindustrien.

Der findes pædofile i Hollywood, der vil misbruge børneskuespillere, og de er både rige og magtfulde, lyder det fra Corey Feldman under et interview i talkshowet The View, skriver mediet Zap2It.

Den nu 42-årige skuespiller siger, at han selv blev misbrugt seksuelt af magtfulde mænd i Hollywood, da han startede i branchen som barnestjerne. Det samme gjorde hans medspiller og gode ven, Corey Haim, der døde i 2010.

Barnestjerne vil afsløre pædofile Hollywood-bosserCorey Feldman, der også er sanger i bandet 'Truth Movement' påstår, at Hollywood er styret af pædofile magtfulde mænd.(Foto: AP)
Corey Feldman, der også er sanger i bandet 'Truth Movement' påstår, at Hollywood er styret af pædofile magtfulde mænd.(Foto: AP)


- Det, jeg siger, er, at dem, der udsatte mig og Corey Haim for de ting, arbejder stadig i Hollywood. De er stadig derude, og de hører til branchens rigeste og mest magtfulde mennesker, siger Corey Feldman i interviewet.

Annonce:

Vennens død blev tiet ihjel
Han fortæller, at det var efter barnestjerne-kollegaens død i 2010, at han fik mistanke om, at en magtfuld, pædofil elite i alt hemmelighed trækker i trådene bag Hollywoods glamourøse facade.

Haims pludselige død blev nærmest tiet ihjel, og det skyldes ifølge Feldman, at mange ikke ønsker, at sandheden kommer frem.

Corey Feldman fik sin første filmrolle som syvårig, og som teenager i 1980'erne var han blandt de højest betalte ungdomsstjerner. Han har tidligere fortalt, hvordan han i en ung alder eksperimenterede med både alkohol og stoffer.

Feldman medvirkede blandt andre i film som 'Fredag den 13.', 'Stand by me', 'The Lost Boys', 'Gremlins' og 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Corey Feldman er også forsanger i bandet 'Truth Movement'.

Nu advarer han forældre om ukritisk at sende deres unge stjernefrø ind i filmbranchen uden at holde godt øje med dem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: