Coco i frækt Heidi-kostume

Sangerinden Coco Austin blev for sjovt spanket af sin ægtemand rapperen Ice T under Halloween-party i New York

Skuespilleren Coco Austin er normalt kendt for sin bagdel. Her fremviser hun sine fordele.(Foto: AP)
Skuespilleren Coco Austin er normalt kendt for sin bagdel. Her fremviser hun sine fordele.(Foto: AP)

Coco Austin var iført et vaskeægte, tysk Heidi-kostume med en meget kort nederdel og g-strengs trusse til fotomodellen Heidi Klums årlige Halloween-party i New York. Og Cocos top var så nedringet, at fotograferne var tæt på at blive skeløjede. Cocos ægtemand, rapperen Ice-T, var til gengæld klædt i sort fra top til tå som en moderne Marquis de Sade, og han chokerede som vanligt de tilstedeværende ved at lade, som om han spankede sin velformede hustru.

Coco er ikke loco, når hun siger, at hun bruger mange timer i træningslokalet. (Screengrab) Intl. kendte TV: Se rappers kone spænde balderneCoco træner bagdel i fitnesscenteret og viser her resultatet frem. (Foto: Twitter). Intl. kendte Her flekser hun verdens vildeste bagdel

Coco poserer for fotograferne sammen med sin ægtemand, rapperen Ice T, der var klædt i sort fra top til tå.(foto: All Over Press)
Coco poserer for fotograferne sammen med sin ægtemand, rapperen Ice T, der var klædt i sort fra top til tå.(foto: All Over Press)

Halloween-festens vært Heidi Klum var imidlertid knap så fræk, som ellers plejer at være. Klum var nemlig klædt ud som en 80-årig dame med stok og gråt hår. Heidi Klum kastede imidlertid oldemor-tendenserne til side, da hun senere på aftenen blev set svinge vildt med sin vintage-håndtaske ude på dansegulvet.

Og mon ikke, der er gledet lidt vodka ned til festen, der var sponsoreret af Svedka Vodka.

Coco gør reklame for sin nye fitness-app ved at fremvise dette billede. (Foto: privatfoto). Intl. kendte Se billedet: Topløs Coco dyrker fitnessSamfund TV: Se her om Cocos røv er ægte1 af 4 Coco Austin poserer i fræk positur for fotograferne under Heidi Klums årlige Halloween-party i New York.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Hov, hov, siger Coco og peger på fotograferne.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Og her viser Coco så sin berømte bagdel frem, mens hun snakker med sine fans.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Skuespilleren Coco Austin er normalt kendt for sin bagdel. Her fremviser hun sine fordele.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer