Actionhelten er tilbage: Se Van Dammes vilde stunt

Den 53-årige belgier er tilsyneladende i bedre form end nogensinde før

I løbet af de første to dage blev Jean-Claude Van Dammes nye reklame for Volvo set mere end syv millioner gange, og actionhelten imponerer da også stort i den virale succesfilm.

Den 53-årige actionhelt beviser nemlig, at han stadig er i stand til at lave sit berømte split, og det bliver ikke mindre imponerende af, at stuntet bliver udført mellem to kørende lastbiler.

Van Damme og Kylie Minogue havde en affære

Reklamefilmens instruktør, svenske Andreas Nilsson, fortæller, at der ikke er fusket med stuntet i redigeringsrummet, og at scenen, hvor Van Damme går i split, er skudt i et hug:

- Vi fik scenen i kassen klokken fem minutter over otte første morgen, vi optog. Vi valgte at skyde reklamen i et hug, fordi vi ikke ville have, at publikum skulle tro, at scenen var blevet hjulpet på vej af teknikken i redigeringsrummet. Vi ville have dem til at opleve nøjagtig det samme, som vi gjorde den morgen, forklarer han i et interview med 'The News Market'.

Om filmens hovedperson siger Nilsson:

- Vi valgte de bedste testkørere for Volvo, og så fik vi fat i en anden person, der er god til det, han laver, nemlig Jean-Claude Van Damme. Han er kendt for at sparke folk i hovedet og for sin evne til at lave split.