Alicia Keys skal lave teater på Broadway

Sangerinden Alicia Keys skal være med til at producere et teaterstykke på Broadway om en sort familie.

Sangerinden Alicia Keys skal nu også lave teater. Hun skal være med til at producere et teaterstykke på Broadway i New York.(Foto: AP)
Sangerinden Alicia Keys skal nu også lave teater. Hun skal være med til at producere et teaterstykke på Broadway i New York.(Foto: AP)

R'n'B-sangerinden Alicia Keys har takket ja til en ny udfordring. Hun skal nemlig være med til at producere et teaterstykke på Broadway.

Det drejer sig om teaterstykket 'Stick Fly', der er en komedie om en rig sort familie, der mødes en weekend på øen Marthas Vineyards i Massachussets.

- Det er en historie, som alle kan relatere til, siger Alicia Keys i en udtalelse.

- Jeg føler meget stærkt for dette teaterstykke, fordi det er meget smukt skrevet og portrætterer det sorte Amerika på en måde, som vi ikke ser så ofte i underholdning, siger sangerinden og fortsætter:

- Jeg ved, at det vil røre publikum, og alle kan finde en del af sig selv et sted i dette hus, siger hun.

Stykket får premiere den 8. december, men om Alicia Keys også vil spille med i stykket er stadig uklart.

Store navne som Jay-Z og Elton John har før været med til at producere teaterstykker på Broadway.

1 af 2 Den smukke sangerinde Alica Keys vil lave teater om en rig sort familie, der mødes en weekend på øen Marthas Vineyards i staten Massachussets i USA.(Foto: AP)
2 af 2 Sangerinden Alicia Keys skal nu også lave teater. Hun skal være med til at producere et teaterstykke på Broadway i New York.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer