Bieber skal vaske graffiti af hotel

Sangeren er på turné i Australien, hvor han har gjort myndighederne godt sure

Justin Bieber skal måske rydde op efter sig selv. (Foto: AP/Jordan Strauss).
Justin Bieber skal måske rydde op efter sig selv. (Foto: AP/Jordan Strauss).

Den canadiske sanger, Justin Bieber, får pigerne til at hvine. Men nu har han også fået han et australsk byråd til at sukke.

Sangeren, som er på turné i Australien, fik lyst til at male graffiti og valgte et ganske særligt sted til sit værk. Bieber malede nemlig på ydermuren af sit hotel i byen Gold Coast.

På hotellet er ledelsen glad for, at den unge sanger har valgt at male et billede i påskønnelse af sit ophold, skriver Billboard.

TV: Se Bieber forføre damer på dansk hotel

Men det er ikke alle, der er vilde med Biebers kunstneriske udfoldelser, og byens borgmester udtaler, at hotellet muligvis får en officiel ordre på at fjerne Biebers maleri, da det ødelægger de naturskønne omgivelser ved stranden, hvor hotellet ligger.

- Justin Bieber er en rollemodel for mange unge mennesker, så hvis påstandene (om graffiti red.) er sande, så er det meget skuffende, at han har gjort det her uden tilladelse, siger statsadvokaten i Queensland, Jarrod Bleijie, ifølge Billboard.

Nye bikini-billeder af Bieber-babe

Der skal dog ikke meget til for, at teenageidolet kommer ind i varmen i Gold Coast igen. Han skal blot komme og rydde op efter sig selv, udtaler borgmesteren.

Bieber har selv lagt et billede ud af sit kunstværk på Instagram. Se det - klik her.