Barnebruden: Jeg fik for lidt sex

Den 19-årige Courtney Stodden nævner nu aldersforskel og for lidt sex som begrundelserne for skilsmissen med den 53-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison

Courtney Stodden var kun 16 år gammel, da hun blev gift med den 34 år ældre Doug Hutchison.(Foto: Pa Photos)
Courtney Stodden var kun 16 år gammel, da hun blev gift med den 34 år ældre Doug Hutchison.(Foto: Pa Photos)

For et par uger siden kom det frem, at den 53-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison skal skilles fra den 19-årige Courtney Stodden efter tre års ægteskab. Courtney Stodden fik lynhurtigt øgenavnet 'barnebruden', fordi hun blev gift med Doug Hutchison, da hun var blot 16 år.

Barnebruden springer ud som sexet brunette

Nu afslører Courtney Stodden, hvorfor ægteskabet gik galt og peger især på alderforskellen på 34 år og ægteparrets seksuelle relationer:

- Vi havde god sex. Men jeg er altså en ung pige, der gerne vil afprøve alle mulige former for sex, mens Doug er en ældre mand, der gerne vil tage den lidt med ro. Generelt ville jeg have meget mere sex end ham, siger Courtney Stodden til web-siden Toofab.

Barnebruden på jagt efter Justin BieberBarnebruden Courtney Stodden viste sine berømte bryster frem, da hun deltog i Big Brother.(Foto: All Over Press)
Barnebruden Courtney Stodden viste sine berømte bryster frem, da hun deltog i Big Brother.(Foto: All Over Press)


Courtney afslører også, at hun med sin nye single-status vil lede efter en fyr på sin egen alder:

- Jeg vil forsøge at finde en meget yngre mand. Jeg skal i hvert fald ikke date med en 53-årig igen. Folk siger, at alder bare er et tal. Det troede jeg også selv på et tidspunkt. Men det er åbenbart meget mere. Og jeg er ivrig efter at møde nogle nye mænd, fortæller Courtney.

Barnebruden: Jeg ligner porno-aktørCourtney Stodden har altid forstået at fremhæve sine berømte bryster.(Foto: All Over Press)
Courtney Stodden har altid forstået at fremhæve sine berømte bryster.(Foto: All Over Press)


Ingen ægteskabskontrakt

Den 19-årige Courtney fortæller i øvrigt, at Doug Hutchison, der især er kendt for filmen 'The Green Mile', ikke havde skrevet nogen ægteskabskontrakt, før de giftede sig.

- Jeg tilbød selv at skrive under på en kontrakt, men det ønskede han ikke. Han sagde, at han stolede på mig, fortæller Courtney til Toofab.

Trods skilsmissen bor parret stadig sammen i Los Angeles - men de deler ikke længere seng.

Barmfager barnebrud er gået fra sin mandStorbarmet barnebrud på kanondruk i London .Doug Hutchison spadserer på stranden med sin meget unge kone, dengang parret endnu var gift.(All Over Press)
Doug Hutchison spadserer på stranden med sin meget unge kone, dengang parret endnu var gift.(All Over Press)
-