Snooki gav alkohol-mælk til sin baby

Den tidligere 'Jersey Shore'-stjerne var på en bytur, der gjorde, at mælken til hendes lille søn blev forurenet med alkohol

Jersey-Shore-stjernen Snooki indrømmer nu i en bog, at hun på et tidspunkt gav sin baby mælk fyld med alkohol, fordi hun havde været på en gigantisk druktur.(Foto: AP)
Jersey-Shore-stjernen Snooki indrømmer nu i en bog, at hun på et tidspunkt gav sin baby mælk fyld med alkohol, fordi hun havde været på en gigantisk druktur.(Foto: AP)

Nicole Polizzi - eller Snooki, som eks-'Jersey Shore'-stjernen kaldes - har svoret, at hun aldrig går i byen mere, hvis der er en lille en, der gerne skulle have noget mælk af hende.

I hendes nye bog, 'Baby Bumps: From Party Girl to Proud Mama, and All the Messy Milestones Along the Way', beskriver hun, hvordan det var, at have været i byen, og så skulle give Lorenzo, nu 16 måneder, en omgang mælk.

- Jeg kunne lugte sake-bomberne i flasken. Min mælk var så fuld af alkohol, at jeg kunne have startet et lejrbål i gården. Jeg kunne have renset toilettet med det, fortæller Snooki, 26 år.

Realityfænomen er blevet morSnooki var 20 kilo tungere, da Jersey Shore for første gang blev vist i USA for 3-4 år siden.(Foto: Stella Pictures)
Snooki var 20 kilo tungere, da Jersey Shore for første gang blev vist i USA for 3-4 år siden.(Foto: Stella Pictures)
Store bryster - pist forsvundet

Sengekammerat
Nicole Polizzi beskriver også, hvordan hun mødte sin forlovede Jionni LaValle - som hun ganske uflatterende beskriver, 'som en tilfældig fyr jeg samlede op på en klub'.

Ikke desto mindre fandt hun dog ret hurtigt ud af, at han var mere end en sengekammerat.

De planlagde ikke Lorenzo, men så snart de fandt ud af, at hun var gravid, skriver hun, hvordan de på nærmest samme tid råbte: - Vi beholder barnet.

Ottende måned
Parrets graviditet forløb uden problemer, men Snooki har tidligere sagt, at deres sexliv blev påvirket.

- At have sex når du er gravid i ottende måned... du har den her kæmpe mave, og nogle gange bliver du liderlig, men du kan ikke have sex, som man plejede. Det er kedeligt. Sex er kedeligt, når du er gravid, fordi du ikke kan gøre ret meget.

Snooki: Jeg tabte 19 kilo på 6 månederSnooki er her på forsiden af magasinet US Weekly i forbindelse med historien om, hvordan hun tabte sig ca. 20 kilo.(Foto: PR Foto)
Snooki er her på forsiden af magasinet US Weekly i forbindelse med historien om, hvordan hun tabte sig ca. 20 kilo.(Foto: PR Foto)
Brystbombe klar til sommeren