Miley: Jeg var bange for at være alene

Miley Cyrus har brugt tiden siden bruddet med skuespilleren Liam Hemsworth til at nyde at være alene med sig selv.

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De blev forlovet alt for hurtigt. Alligevel fortryder hun intet.

Den kontroversielle popstarlet og tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus åbner nu op om sit brud med sin eks-forlovede, 'Hunger Games'-skuespilleren Liam Hemsworth. Det sker i et interview med tv-værten Barbara Walters, skriver MSN Entertainment.

Se Miley Cyrus' frække julekort

Her fortæller den 21-årige 'Wrecking Ball'-sangerinde blandt andet om sin kamp mod frygten for at være alene.

- Jeg var så bange for at være alene, og jeg tror, at det at overkomme den frygt i løbet af i år har været større end nogen anden proces, jeg har gennemgået før, fortæller Cyrus og fortsætter:

- Jeg har aldrig lyst til at stå i den situation igen, hvor man har så meget brug for nogen, at man føler, at man ikke kan være sig selv uden vedkommende, siger hun.

Miley Cyrus kysser hundene farvel

 

Men til trods for, at parret blev forlovet, da sangerinden var blot 19 år gammel, så fortryder hun intet, fortæller hun.

- Jeg fortryder bestemt ikke, at vi blev forlovet. Det var så sjovt at gå rundt med den kæmpe sten på fingeren i de år. Men nu føler jeg, at jeg endelig kan være glad på egen hånd. Nu glæder jeg mig til de stille øjeblikke, hvor jeg bare er hjemme hos mig selv. Alene, siger hun.

Miley gned røv på julemanden

Og trods rygter om, at parrets brud skete efter utroskab fra den 23-årige Hemsworths side, så holder Miley fast på, at der "intet falskt" var i parrets fireårige forhold.

- Der var aldrig nogen som helst løgne. Ingen, siger hun.

Miley Cyrus tager på verdensturné med hendes sit seneste album "Bangerz" i starten af næste år. Her vil hun blandt andet gæste Danmark den 4. juni, hvor hun optræder i Forum i København.

Miley Cyrus kommer til Danmark

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind