Annonce:
Annonce:

44-årige Aniston viser sexet bikini-krop

Jennifer Aniston er på kærlighedsferie i Mexico med sin kæreste Justin Theroux

44-årige Jennifer Aniston er stadig en meget attraktiv kvinde. Og det ved hun godt selv.(Foto: All Over Press)
44-årige Jennifer Aniston er stadig en meget attraktiv kvinde. Og det ved hun godt selv.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Jennifer Aniston var kun 25 år, da hun i 1994 fik sit verdensgennembrud i tv-serien 'Friends' i rollen som Rachel Green, der kørte på tv uafbrudt i 10 år ind til 2004, hvor hun var blevet 35 år gammel. Hele verden lærte Jennifer Aniston at kende som den friske, smukke og slagfærdige amerikanske pige. Og hun fik hurtigt etableret sig som et af verdens absolut største sex-symboler.

Men her nu 10 år efter er hun stadig som 44-årig både smuk og sexet. Det beviser en række billeder fra hendes juleferie i Cabo San Lucas i Mexico sammen med kæresten Justin Theroux.

Jennifer Aniston tungekysser i poolenAniston strippede sig til respekt for strippereJennifer Aniston og kæresten Justin Theroux nyder varmen i Mexico på juleferien. De skal angiveligt også holde nytårsaften i Mexico.(Foto: All Over Press)
Jennifer Aniston og kæresten Justin Theroux nyder varmen i Mexico på juleferien. De skal angiveligt også holde nytårsaften i Mexico.(Foto: All Over Press)


Kano-tur og kindkys
Og der er vist ingen tvivl om, at Jennifer Aniston har fundet kærligheden sammen med Justin Theroux. Parret blev set sejle rundt i kano sammen, og Justin Theroux var både kærlig og opmærksom overfor sin smukke kæreste, som han også kyssede kærligt på kinden.

Annonce:

Og selvfølgelig havde Jennifer mere end en bikini med på juleferien på ekstrabladet.dk's billeder her i artiklen er hun iført både en sort og en lilla bikini. Og hun har garanteret 10 andre i kufferten.Jennifer Aniston kan i den grad være stolt af sin krop.(Foto: All Over Press)
Jennifer Aniston kan i den grad være stolt af sin krop.(Foto: All Over Press)


Det berømte par var iøvrigt ikke alene på ferie i Mexico. De havde nemlig masser af venner med, heriblandt Jennifers kollega fra tv-serien 'Friends', Courteney Cox', Howard Stern samt Jimmy Kimmel og Molly McNerney.

Jennifer Aniston og Justin Theroux blev for alvor forelskede i hinanden, da de arbejde sammen på komedien 'Wonderlust' Og parret begyndte at date i maj måned 2011. Man kan næsten høre brylupsklokkerne i det fjerne.

Jennifer Aniston afviser graviditet: Jeg har bare taget påSå lækker er Jennifer Aniston uden make upJennifer Aniston havde også sin gode ven og kollega fra tv-serien 'Friends', Courteney Cox med på juleferien i Mexico.(Foto: All Over Press)
Jennifer Aniston havde også sin gode ven og kollega fra tv-serien 'Friends', Courteney Cox med på juleferien i Mexico.(Foto: All Over Press)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: