Annonce:
Annonce:

62-årig ex-Bond-babe på forsiden i bikini

Alderen preller af på hende: Jane Seymour spillede Bond-babe i 'Live and Let Die' for 40 år siden i 1973 - men hun er stadig super sexet på forsiden af Closer Weekly

Alderen preller af på hende: 62-årige Jane Seymour på forsiden af Closer Weekly i en sexet lilla bikini.(Foto: PR Foto)
Alderen preller af på hende: 62-årige Jane Seymour på forsiden af Closer Weekly i en sexet lilla bikini.(Foto: PR Foto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Helt tilbage i 1973, da hun kun var 22 år gammel, spillede den britisk/amerikanske skuespiller Jane Seymour Bond-babe i James Bond-filmen 'Live and Let Die' overfor selveste Roger Moore. Men idag 40 år efter er hun næsten lige så sexet. Det beviser den 62-årige Jane Seymour på forsiden af magasinet Closer Weekly, hvor hun poserer i en sexet lilla bikini.

Og selv om Jane Seymour, der er mor til fire børn, er 62 år, kunne hun sagtens gå for at være midt i 30' erne.

I bikini for første gang i 42 årJane Seymour er her fotograferet for et par måneder siden. Hun ligner en kvinde, der sagtens kunne være i 30'erne.(Foto: AP)
Jane Seymour er her fotograferet for et par måneder siden. Hun ligner en kvinde, der sagtens kunne være i 30'erne.(Foto: AP)
Bond-pige fra 1973 er stadig super sexet

Dyrker masser af sport
- Jeg er på mange måder i bedre form i dag, end jeg var, da jeg spillede Bond-babe i 'Live and Let Die' i 1973, fortæller Jane Seymour til Closer Weekly og afslører, at hun holder sig i form ved at lave gymnastik tre gange om ugen samt tennis, svøming og golf. Og når hun er på rejser rundt i verden elsker hun at gå lange ture og lave armbøjninger.

Annonce:

- Jeg ønsker blot at være så sund som muligt, så længe, som jeg kan det. Og jeg er ikke tilhænger af slankekure. Jeg hader at nægte mig selv at spise noget. Hvis jeg skal spise pasta, spiser jeg bare halvdelen, fortæller Jane Seymour og tilføjer:

- Jeg forsøger også at stoppe diverse alderstegn ved altid at gå med en hat, når jeg er ude i solen, og så drikker jeg altid meget vand.Jane Seymour møder op til gallapremieren på filmen Wedding Crashers i New York i 2005.(Foto: AP)
Jane Seymour møder op til gallapremieren på filmen Wedding Crashers i New York i 2005.(Foto: AP)


Topløs i Wedding Crashers
Jane Seymour er også kendt for sin rolle som lægen i tv-serien 'Dr. Quinn: Medicine Woman', der på dansk fik titlen 'Lille Doktor på prærien'. I 2005 fik hun også et stort filmcomeback i filmen 'Wedding Crashers', hvor hun spillede en ældre kvinde, der skulle forføre den unge skuespiller Owen Wilson. I filmen havde Jane Seymour i øvrigt den første topløse scene i sin karriere.Jane Seymour er her i 2006 til et arrangement for tidligere Bond-babes i New York.(foto: AP)
Jane Seymour er her i 2006 til et arrangement for tidligere Bond-babes i New York.(foto: AP)


Jane Seymour blev sidste år skilt fra sin instruktør-ægteman gennem 20 år, James Keach.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: