Eva Longoria udnævnt som årets babe

38-årige Eva Longoria kan stadig udkonkurrere sine unge kolleger - hun er netop udnævnt som 'årets kvinde 2014' i magasinet 'Maxim'

Selv om Eva Longoria er 38 år og om kun to år runder de 40 år, er hun stadig en super hot kvinde. Magasinet 'Maxim' har netop udnævnt 'Desperate Housewives'-stjernen som 'årets kvinde 2014'.

Og når man ser forsiden, forstår man hvorfor. Eva Longoria er nemlig kun iført en ekstremt sexet halv lang hvid undertrøje, der netop dækker hendes underkrop. Og for at gøre billedet endnu mere frækt, trækker Longoria selv lidt ned i sin hvide undertrøje, så hendes udskæring bliver lidt større og dermed afslører lidt mere af hendes flotte barm.

Se Eva Longoria kun iklædt krystal-smykkerEva Longoria på den røde løber i New York i oktober 2013. (Foto: AP)
Eva Longoria på den røde løber i New York i oktober 2013. (Foto: AP)
Eva Longoria til bal uden trusserLongoria viser babs og nutte

Jeg er også meget huslig
Eva Longoria er iøvrigt den eneste kvinde, der nogen siden har ligget nr. 1 på Maxims Hot 100-liste i træk, nemlig i 2005 og i 2006.

- Det er specielt dejligt for mig at være udnævnt som årets kvinde, fordi det er så lang tid siden, at jeg første gang var på forsiden af Maxim, nemlig i januar 2005. Når folk får set forsiden vil de sikkert udbryde: Que rico(hvor skønt), siger Eva Longoria i et interview inde i Maxim, hvor hun også tilføjer:

- Folk bliver altid overrasket over, når jeg fortæller, hvor huslig jeg egentlig er. Så når folk ser den her forside, skal de lige tænke på mig med mel i håret i mit køkken. Det er to billeder, der umiddelbart er svære at sætte sammen, siger Longoria.

Eva Longoria kæler med missenSe Eva Longoria smide tøjet i bogLongoria poserer på den røde løber under filmfestivalen i Cannes 2013, hvor fotograferne var ellevide med Hollywood-stjernen..(Foto: AP)
Longoria poserer på den røde løber under filmfestivalen i Cannes 2013, hvor fotograferne var ellevide med Hollywood-stjernen..(Foto: AP)
Evas små bryster stjæler opmærksomhedenLongoria viser barmSe Eva Longoria i fræk hvid bikini