Jennifer Lawrence: Kage kostede Oscar-styrt

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Lawrence skvattede på vej mod Oscar-podiet sidste år. Kage bar skylden, afslører stjernen nu

Jennifer Lawrence måtte ned og kysse trappen. (Foto: AP)
Jennifer Lawrence måtte ned og kysse trappen. (Foto: AP)

De store skuespilleres vej mod prismodtagelsen ved de årlige Oscar-uddelinger har sjældent forhindringer i form af benspændende kager.

Skuespillerinde bliver drillet med sin Oscar

Ikke desto mindre var det netop kage, der fik den amerikanske Oscar-vinder Jennifer Lawrence til at skvatte i sin lange, hvide kjole under ceremonien ved sidste års uddeling. Det afslører hun til Magasinet W ifølge Female First.Det var noget af en udfordring for skuespilleren at bevæge sig i den smukke Dior-kjole. (Foto: AP)
Det var noget af en udfordring for skuespilleren at bevæge sig i den smukke Dior-kjole. (Foto: AP)


- Jeg var til Oscar-uddelingen og ventede på at høre, om mit navn blev råbt op, og jeg blev ved med at tænke: 'Cakewalk, cakewalk, cakewalk'. Jeg tænkte: 'Hvorfor har jeg 'cakewalk' siddende fast i hjernen?' Og så, da jeg begyndte at gå op ad trappen og min kjole sad fast under mine fødder, indså jeg, hvad min stylist havde fortalt mig: 'Spark, gå, spark, gå'. Det er meningen, at man sparker kjolen væk fra fødderne, mens man går, og jeg glemte det fuldstændig, fordi jeg tænkte på kage! Og derfor faldt jeg, fortæller den 23-årige stjerne til W.

Skuespillerinden Lawrence afslører samtidig, at faldet har gjort hende nervøs for at nærme sig enhver rød løber - og at det ikke er første gang, hun har lagt sig ned i fuld længde under et offentligt arrangement.

Se kage-faldet her: