Popmor: Min datter er ingen drukkenbolt

Sangerinden Ke$ha er kun i behandling for spiseforstyrrelse - og ikke for alkoholisme. Sådan lyder budskabet fra sangerindens mor

- Det behandlingssted, hun er på, er et center for spiseforstyrrelser, fastslår Ke$has mor. (Foto: All Over Press/Splash News).
- Det behandlingssted, hun er på, er et center for spiseforstyrrelser, fastslår Ke$has mor. (Foto: All Over Press/Splash News).

Det kan godt være, at den kontroversielle sangerinde Ke$ha ved lejlighed drikker sig helt i hegnet.

Men det er ganske normalt, hævder sangerindens mor, som nu slår igen mod rygter om, at sangerinden har indlagt sig selv til behandling for problemer med både mad og alkohol.

Det skriver Female First.

- Det behandlingssted, hun er på, er et center for spiseforstyrrelser, siger Ke$has mor, Pebe Sebert, ifølge Female First til Celebuzz og fortsætter:

- Det kan godt være, at hun opfører sig skørt og drikker sig skidefuld, men det gør alle. Hun får sig nogle drinks hist og her, men hun har ikke et alkoholproblem, insisterer Sebert.

Sangerinden Kesha har nu indlagt sig selv på grund af en spiseforstyrrelse.(foto: AP) INTL. MusikNYT Kontroversiel sangerinde har indlagt sig selv

Den 26-årige sangerinde, der indskrev sig selv til et 30 dages behandlingsforløb i Chicago i sidste uge, har kæmpet med spiseforstyrrelser, siden hun fik sin første pladekontrakt som 18-årig, fortæller Sebert.

- Hun gik på slankekur og fik bulimi. Jeg kan huske, at hun i en periode blev meget tynd, hvor hun fortalte, at hun bare løb meget og spiste sundt. Men i virkeligheden kastede hun op, siger Sebert.

Ke$ha vrider sig i sin nye musikvideo. (Screendump) Intl. kendte Kinky Ke$ha smider tøjet i ny pivfræk video

Ke$ha offentliggjorde selv sin indlæggelse i et åbenhjertigt interview med MTV.

- Jeg vil ikke være tilgængelig de kommende 30 dage, hvor jeg har søgt behandling for min spiseforstyrrelse - for at lære at elske mig selv igen, præcis som jeg er, lød ordene fra sangerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer